Zalety mrożenia 21.06.2016, Hert, Warszawa

Spotkanie branżowe, nt.:
ZALETY MROŻENIA
21 czerwca 2016, od godz. 11:00, w siedzibie Hert, ul. Odlewnicza 4a w Warszawie

 

Zalety mrozenia

 

Spotkanie poświęcone było tematyce mrożenia, magazynowania i odtajania wyrobów piekarsko-cukierniczych  oraz produkcji wysokiej jakości pieczywa, zgodnie z obecnymi trendami, czyli zdrowego i z naturalnych surowców.

Na spotkaniu przedstawiliśmy fakty o mrożeniu wyrobów piekarsko-cukierniczych.

Poruszyliśmy m. in.  takie aspekty mrożenia jak jakość i koszt wytworzenia produktu, logistyka,  wykorzystanie możliwości wypiekowych piekarni, różnicowanie i elastyczność asortymentu.

Pokazaliśmy „na żywo” produkcję wysokiej jakości pieczywa przeznaczonego do mrożenia, w tym wyprodukowanego z użyciem zakwasów i podmłód oraz efekty mrożenia ciast cukierniczych, drożdżówek i chleba.

Dobór i zastosowanie maszyn i urządzeń miał na celu uzyskiwanie wysokiej jakości wyrobów,  powtarzalnej, szybkiej produkcji oraz ograniczenie pracy i błędów człowieka.


HERT SYSTEM >>>

Fermentatory Hematronic >>>

Linia do chleba Crustica >>>

Linia do bułek Selecta >>>

Chcielibyśmy również zwrócić Państwa uwagę na serwowaną podczas spotkania doskonałą herbatę (Basilur, czyli taką jaką pije nasza ekipa przed meczem >>> ) oraz kawę (Praska Kawy Palarnia).

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

  Informacja:
haKFZ9tWKXCG7IwTiL1t0BV1
tel.: 508 023 946; 508 090 379; 664 115 064

 

Zalety mrozenia