Załadunek i rozładunek pieców

 System załadowczy                                        

 

 tel.: +48 508 023 946
 Producent: WP  mail:

prospekt  

System załadowczy automatyczny OBER® PRO,OBER®, STEWARD®

- w pełni automatyczne systemy do załadunku i rozładunku pieców komorowych

Zalety
- ułatwienie pracy i odciążenie pracowników od ciężkiej pracy fzycznej
- oszczędność czasu i energii
- wyższa wydajność
- prosta obsługa
- wysokie standardy bezpieczeństwa
- barierka ochronna wokół obszaru jezdnego
- optymalne wykorzystanie pojemności pieca
- zintegrowane, inteligentne sterowanie
- indywidualnie programowalne procesy załadunku i wyładunku
- dotrzymanie czasów pieczenia
- obkładanie przy stałej właściwej temperaturze komory pieczenia

 

System załadowczy półautomatyczny PAGE®

- półautomatycznme systemy załadunku i rozładunku pieców komorowych dla piekarni rzemieślniczych

Zalety
- ułatwienie pracy
- odciązenie pracowników od ciężkeij fzycznej pracy
- prosta obsługa przez jedną osobę
- oszczędność czasu i energii
- wysoka prduktywność
- optymalne wykorzystanie pojemności pieca
- sterowanie z wymuszonym trzymaniem przycisku - bez barierki ochronnej
- małe zapotrzebowanie na miejsce

 

 

 Dane techniczne

   
   


  OBER® PRO
Automat
OBER®
Automat
STEWARD®
Automat
Wydajność    (kg ciasta/h) powyżej 800
do 800
do 650
Sterowalne piece/herty      do 8/48
do 4/24
do 3/18
Obsługiwana powierzchnia wypiekowa (m²) 200
78
66
Prędkość przebiegu pionowo   (m/s) 1,0
0,6
0,125
Prędkość przebiegu poziomo 
(m/s) 0,13 do 2,0
0,6
0,3
Prędkośc załadunku  
(m/s)  0,5
 0,5
 0,5
Prędkość rozładunku 
(m/s)  0,35  0,35  0,35

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   
   


PAGE®
Półautomat
Wydajność   
(kg ciasta/h)
 do 650
Sterowalne piece/herty   
 3/18
Obsługiwana powierzchnia wypiekowa
(m²)
 66
Prędkość przebiegu pionowo  
(m/s)
 0,125
Prędkość przebiegu poziomo 
(m/s)
 0,3
Prędkośc załadunku  
(m/s)
 0,5
Prędkość rozładunku 
(m/s)
 0,35