Wypiek pieczywa

półkowe
powierzchnia wypiekowa
Wytworzenie dużej objętości, zwarty miękisz, mocny spód i charakterystyczna skórka.
Matador MD

termo-obiegowy z systemem Zyklotherm
palnik na dole

 
Matador MDV termo-obiegowy z systemem Zyklotherm
palnik z tyłu, przystosowanie do automatycznego załadunku
 
Matador MDE ogrzewanie elektryczne oddzielne dla każdego hertu
 
Pellador ogrzewanie peletami, ekologia  
wózkowe  
Wytworzenie  bardzo dużej objętości, delikatny miękisz, delikatny spód. Ekonomiczny wypiek. Rototherm Piec obrotowy  
 sklepowe
Piece sklepowe znakomicie wpisują się w trend wypieku świeżych produktów bezpośrednio w miejscu sprzedaży. Świeży, intensywny aromat wypiekanych bułek, chlebków czy snack-ów przyciągnie nowych klientów do Państwa sklepów.  Piece półkowe, modułowe z zaparowaniem Bułki świeże, z "zimna" i mrożone
Piece konwekcyjne z zaparowaniem
Bułki świeże, z "zimna" i mrożone
Piece konwekcyjno - parowe z ciągłym podawaniem pary Produkty piekarnicze, cukiernicze i gastronomiczne
Piece hybrydowe
Produkty piekarnicze, cukiernicze i gastronomiczne