Sweet Targ 2014.03.1-3

Targi: Sweet Targi

Termin:    1-3 marca 2014 (sobota-poniedziałek) w godz. 10:00-17:00 (3.03. do 16:00)
Miejsce:  hala targowa FairExpo; ul. Bytkowska 1b, 40-955 Katowice


Firma Hert swoją ofertę wystawiła na 132 m kw na stoisku nr 49. 

Zaprezentowane zostały niektóre urządzenia do produkcji przez zimno - chłodnia i chłodniogarownia oraz wybrane spośród szerokiej oferty Hert urządzenia do produkcji cukierniczej: promowany mikser RN30 KODIAK >>>, ubijaczki >>>, wałkowarka >>>, oblewarki >>>, nadziewarki >>>, urządzenia dozujące >>>, piecyki sklepowe, zmywarki >>>). 

Przedstawione zostały:

KONCEPT KROJENIE NA SKLEPIE
KONCEPT ŚWIEŻYCH WYPIEKÓW NA SKLEPACH 
KONCEPT HERT
Jeżeli uważasz, że cena oleju lub emulsji, którą płacisz jest niska… to się mylisz.
Możesz płacić i 6,- PLN – ale tutaj liczy się nie cena, tylko jej efektywność.

- Jeżeli szukasz oszczędności
- Chcesz poprawić efektywność pracy
- Chcesz poprawić jakość swojego produktu – np. chleba formowego

My wiemy jak …

NOWOŚĆI:
ATOLLSPEED
– piec hybrydowy!
Zupełna nowość na rynku! Połączenie 5 urządzeń opiekających w jednym piecu!
Idealny do punktów sprzedaży pieczywa, snack-ów oraz kanapek, cukierniczo – kawowych i gastronomicznych o szybkiej rotacji klienta.

Chcesz podgrzać dla klienta kanapkę? Atollspeed zrobi to w ciągu 30 sekund!
Chcesz wiedzieć więcej? >>>

Unifiller ELF 400 - Jest to idealne i ekonomiczne rozwiązanie w procesie dozowania i wylewania mas cukierniczych, ciast biszkoptowo tłuszczowych, kremów, nadzień owocowych z cząstkami do 19 mm, marmolad, mas czekoladowych i wielu innych. Ważną zaletą tego urządzenia jest to, że może być połączone z  szerokim zasobem ponad 100 akcesoriów włącznie z końcówkami dozującymi i dyszami ręcznymi. (lej 22 l, zakres dozowania od 10-419 ml, regulacja prędkości dozowania i ilości porcji).

Wypieki były przeprowadzane w modułowym, półkowym piecu Fridrich, o ciekawym designie oraz w hybrydowym piecyku Atollspeed, który jest połączeniem mikrofali, opiekacza, grilla, tostera i frytkownicy. Na piec Fridrich (4 półki, 1 garownia, sterowanie manualne, wykonanie w stylu retro) obowiązuje PROMOCJA polegająca na znacznej obniżce ceny. 

Były przeprowadzane pokazy produkcji mufin i babki piaskowej przy zastosowaniu urządzenia dozującego Elf 400 (Unifiller).  

Były produkowane tartletki z użyciem urządzenia do wypieku tartletek firmy Bakon >>> oraz ubijaczki śmietany metodą wtłaczania zmrożonego powietrza (Hagesana) >>>.
Słone przekąski były przygotowywane na wałkowarce Rollmatic >>>.
Dekoracja wyrobów była przeprowadzana za pomocą żelownicy i czekoladziarki – urzadzeń firmy Bakon >>>.

Piekarze powinni zainteresować się dzielarką Parta U Direct (WP Haton) do nalewania ciast w formy, radzącą sobie z bardzo uwodnionymi ciastami (TA nawet powyżej 190).

Informacje organizatora: http://www.sweettargi.fairexpo.pl

Hert na Sweet Targi:

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash