Expo Sweet 2014.02.18-20

Targi: Expo Sweet 2014

Termin:    18-20 lutego 2014 (wtorek-czwartek) w godz. 10:00-18:00 (20.02. do 17:00)
Miejsce:  hala targowa MTPolska; ul. Marsa 56, Warszawa


Hert swoją ofertę wystawił na ponad 150 m kw na stoisku nr 32 oraz jedną z aranżacji sklepowych na stoisku firmy Credin nr 101. 

Zaprezentował aranżacje sklepowe (meble, lady lodziarskie, cukiernicze, chłodnicze, grzewcze, oświetlenie) >>>,

system szybkiej sprzedaży świeżych kanapek Croust'wich >>>,

wybrane spośród szerokiej oferty Hert urządzenia do produkcji cukierniczej: promowany mikser RN30 KODIAK >>>, ubijaczki >>>, wałkowarki >>>, oblewarki >>>, nadziewarki >>>, urządzenia dozujące >>>, piecyki sklepowe, zmywarki >>>). 

Przedstawił:

 KONCEPT KROJENIE NA SKLEPIE
Czy zauważyłeś, że ilość krojonego pieczywa w sklepach w postaci całego bochenka maleje?
Nie?!? Być może ten widoczny już trend nie dotarł jeszcze do Twojego sklepu.
Teraz jest trend na krojenie po kromce i kupowaniu chleba na wagę.
Taki chleb musi być droższy w produkcji, ale można go też drożej sprzedać.

Można było dowiedzieć jakie są aktualne trendy sprzedaży pieczywa w sklepach na odwiedzając stoisko Hert .

KONCEPT ŚWIEŻYCH WYPIEKÓW NA SKLEPACH
Nowy trend jest już w Polsce! Szybkość rozwoju średnich sieci handlowych niesie ryzyko przejęcia przez nie handlu pieczywem świeżym.
Dzisiaj Wasz klient chce pieczywa; świeżego, ciepłego, pachnącego i chce je kupić tu i teraz!

My wiemy jak… wdrożyć koncpecję odpieków na sklepach i rozwijać się wraz z trendem.
Można było dowiedzieć się tego odwiedzając stoisko Hert na targach Expo Sweet w Warszawie.

NOWOŚĆI:
ATOLLSPEED
– piec hybrydowy!
Zupełna nowość na rynku! Połączenie 5 urządzeń opiekających w jednym piecu!
Idealny do punktów sprzedaży pieczywa, snack-ów oraz kanapek, cukierniczo – kawowych i gastronomicznych o szybkiej rotacji klienta.

Chcesz podgrzać dla klienta kanapkę? Atollspeed zrobi to w ciągu 30 sekund!
Piecyk pracował na stoisku HERT na targach Expo Sweet w Warszawie.

Unifiller ELF 400 - Jest to idealne i ekonomiczne rozwiązanie w procesie dozowania i wylewania mas cukierniczych, ciast biszkoptowo tłuszczowych, kremów, nadzień owocowych z cząstkami do 19 mm, marmolad, mas czekoladowych i wielu innych. Ważną zaletą tego urządzenia jest to, że może być połączone z  szerokim zasobem ponad 100 akcesoriów włącznie z końcówkami dozującymi i dyszami ręcznymi. (lej 22 l, zakres dozowania od 10-419 ml, regulacja prędkości dozowania i ilości porcji).

Wypieki będą przeprowadzane były w modułowym, półkowym piecu Fridrich, o ciekawym designie oraz w hybrydowym piecyku Atollspeed, który jest połączeniem mikrofali, opiekacza, grilla, tostera i frytkownicy. Na piec Fridrich (4 półki, 1 garownia, sterowanie manualne, wykonanie w stylu retro) obowiązywała targowa PROMOCJA polegająca na znacznej obniżce ceny. 

Były przeprowadzane pokazy produkcji mufin i babki piaskowej przy zastosowaniu urządzenia dozującego Elf 400 (Unifiller).  

Były produkowane tartletki z użyciem urządzenia do wypieku tartletek firmy Bakon >>> oraz ubijaczki śmietany metodą wtłaczania zmrożonego powietrza (Hagesana) >>>.
Słone przekąski były przygotowywane na wałkowarce Rollmatic >>>.
Dekoracja wyrobów była przeprowadzana za pomocą żelownicy i czekoladziarki – urzadzeń firmy Bakon >>>.

Można było zrobić zakupy w Supermarkecie Akcesoriów Cukierniczych >>>.

Już dziś zapraszamy ponownie na kolejne targi Expo Sweet 2015r. >>>

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash