Wałkowanie ciast

Od kilkunastu już lat dostarczamy naszym rodzimym piekarzom i cukiernikom wałkowarki do ciast produkcji Rollmatic srl. Firma została założona w 1986 roku, przez dwóch inżynierów, którzy całe swoje życie poświęcili technice i technologii produkcji ciast w przemyśle piekarniczym i cukierniczym. Kilka lat temu firma została sprzedana a nowi właściele kontynuują z powodzeniem produkcję maszyn, udoskonalając ją i modyfikując do zmieniającego sie rynku i potrzeb ich finalnych użytkowników: piekarzy, cukierników i innych producentów żywności.

Wałkowarki przeznacozne są głównie do produkcji ciast półfrancuskich, francuskich, drożdżowych oraz ciast specjalistycznych jak chleb Pita, pizza czy zapiekanki (itp.).

Maszny te charakteryzują się:

  • solidnym wykonaniem z dopracowaniem wszelkich szczegółów technicznych.
  • wysoką jakością materiałów użytych w produkcji.
  • wysoką użytecznością i szerokim zastosowaniem do produkcji w różnych dziedzinach produkcji spożywczej.
  • łatwością w obsłudze i konserwacji.
  • czytelnym i funkcjonalnym sterowaniem (komputer Siemens).
  • nowoczesnym designem i estetyką wykonania w najdrobniejszych szczegółach.
  • możliwością rozbudowy o systemy wycinania.  

Nasza podstawowa oferta wałkowarek składa się z szeregu modeli od manualnych do w pełni skomputeryzowanych wałkowarek przemysłowych.

 Wałkowarki manualne

Wałkowarki pół-automatyczne 

Wałkowarki automatyczne 

 SH50B  EUROMATIC EUROLABO

  

 SH600  EUROSTAR
   
SH6002

STAR700 

 

STOŁY WYCINAJĄCE 


  Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt telefoniczny:

 

Aby dowiedzieć się więcej prosimy o kontakt z Menedżerem Produktu:


Menedżer Produktu
SŁAWOMIR SZCZUKA
(+48) 509 830 155
sławomir.szczuka@hert.pl