Spotkania Wrocław, Tychy, Kraków, 15 - 17 marca 2011

Zapraszamy na spotkania (temat i program taki sam na każdym ze spotkań):
15 marca 2011, Wrocław, godz. 12:00-16:00, Park Hotel Diament, przy ul. Muchoborskiej 10
16 marca 2011, Tychy, godz. 12:00-16:00, Hotel Piramida Spa & Business, przy ul. Sikorskiego 100
17 marca 2011, Kraków, godz. 12:00-16:00, Hotel QUBUS, przy ul. Nadwiślańskiej 6

Na każdym ze spotkań zostaną zaprezentowane innowacyjne rozwiązania, które stanowią nowe kierunki rozwoju w piekarnictwie oraz cukiernictwie, a zastosowanie których może przyczynić się do wzrostu konkurencyjności produkcji.

12:00 – 13:40  Zalety wydłużonego rozrostu w procesie produkcji pieczywa:
   - zastosowanie zimna
   - automatyczne linie do bułek
   - piece
13:40 – 14:40  Przerwa obiadowa
14:40 – 15:00 Nowości piekarskie i cukiernicze - Zeelandia
15:10 – 16:00   Najnowsze trendy w segmencie cukierniczym na przykładzie rozwiązań stosowanych  w krojeniu.

Celem naszej działalności jest wdrażanie najnowocześniejszych technologii produkcji poprzez świadczenie usług najwyższej jakości dla przemysłu piekarniczego i cukierniczego w Polsce. Dlatego oprócz targów, organizujemy spotkania tematyczne w regionach z udziałem Przedstawicieli Regionalnych oraz Menedżerów Produktu z wybranych grup produktowych. Będziemy rozmawiać o głównych kierunkach i trendach w przemyśle piekarniczym i cukierniczym. Spotkanie to jest świetną okazją do szczegółowego zapoznania się z rozwiązaniami proponowanymi przez firmę HERT, jak i skorzystania z porad doświadczonych osób z wymienionych w agendzie obszarów.

Osoby zainteresowane prosimy o potwierdzenie udziału do 08.03.2011
telefonicznie 225 940 535 lub mailowo: iGuEQvt9LDmLp6cOwb