Szkolenie w regionie Tarnów 15 i 16 lipca 2014

Szkolenie: Od mieszałki do pieca: formowanie - systemy zimna w procesie długiej fermentacji - odpiek w miejscu sprzedaży
Jak podnieść jakość produktu i zwiększyć oszczędności? Jak zwiększyć sprzedaż?

Termin: 15 i 16 lipca 2014, od godz. 11:00
Miejsce: Hotel Crystal Park

ul. Traugutta 5, Tarnów

Zastosowanie systemów zimna w produkcji piekarsko-ciastkarskiej pozwala:

efektywnie planować produkcję, lepiej zarządzać czasem pracy, zmniejszyć zużycie energii elektrycznej i co najważniejsze wypiekać smaczne i bardziej aromatyczne pieczywo.
Podczas szkolenia poznacie Państwo od strony praktycznej j wszystkie zalety tej metody produkcji.
Zapraszamy na bezpłatne szkolenie połączone z prezentacją wybranych modeli urządzeń.

Szkolenie obejmuje następujące zagadnienia: 
zastosowanie zimna w procesie długiej fermentacji,
wypiek bezpośrednio w punkcie sprzedaży - nowoczesny trend, który już podbił Europę,
pakowanie flow-pack.

Część praktyczna: Od mieszałki do pieca - produkcja i wypiek pieczywa "na żywo" w miejscu sprzedaży.

Informacja i potwierdzanie udziału:
tel.: 507 088 513; 694 499 338; 510 085 852;
mail: marketing@hert.pl

systemy zimna i odpiek Atollspeed