Szkolenie w Mikołajkach. Od mieszałki do pieca. Jak produkować taniej i jak sprzedać więcej.

Termin: 10 czerwca, środa, w godz. 11:00 – 15:00

Miejsce: Hotel Gołębiewski, ul. Mrągowska 34, 11-730 Mikołajki

Serdecznie zapraszamy na bezpłatne szkolenie połączone z prezentacjami praktycznymi, nt.
jak produkować pieczywo taniej, lepiej i jak sprzedawać więcej, dzięki zastosowaniu m. in.: 

- odroczonego wypieku,
- produkcji i wypieku „na żywo” w miejscu sprzedaży,
- odpowiedniego urządzenia sklepu,
- prostych a opłacalnych usprawnień pracy w cukierni,
- odpowiedniego letniego asortymentu wyrobów.

  

PROGRAM:
11:00
Powitanie i prezentacja firm HERT i SEBMAG
11:30 Co sprzedawać latem - oferta pieczywa, ciast i lodów Giuso - Degustacja - prowadzenie SEBMAG

12:00 Systemy zimna w procesie długiej fermentacji - prezentacja teoretyczna z pokazem praktycznym przykładowego rozwiązania „Boulangerie” - od mieszałki do pieca - prowadzenie Piotr Sieracki, HERT
13:00 Nowoczesny design, tradycyjny wypiek - prezentacja pieca Kolb Laguna - prowadzenie Piotr kulik, HERT
13:30 Lunch
14:00 Jak sprzedać więcej: znaczenie aranżacji sklepu - prezentacja teoretyczna - prowadzenie Robert Mielcarzewicz, HERT
14:30 Jak produkować taniej i lepiej: Krojenie ciast. Dozowanie mas. - prezentacja teoretyczna i praktyczna - prowadzenie Robert Mielcarzewicz, HERT
15:00 Zakończenie spotkania

Prosimy o potwierdzenie udziału w prezentacji do 8.06.2015: haKFZ9tWKXCG7IwTiL1t0Bp, +48 510 085 852.