Szkolenie w Mikołajkach. Nowe trendy w cukiernictwie

Termin: 14 czerwca, wtorek, godz. 11:00

Miejsce: Hotel Gołębiewski, ul. Mrągowska 34, 11-730 Mikołajki

Serdecznie zapraszamy na bezpłatne szkolenie połączone z prezentacjami praktycznymi, nt. Nowe trendy w cukiernictwie

W programie prezentacji:

- Słodkie propozycje przygotowywane na żywo i do degustacji:
   - praliny
   - mini deserki z musami czekoladowymi i kremowymi
   - tartletki z nadzieniami
   - ciasta sezonowe z owocami i kremami
   - propozycje lodziarskie na sezon 2016
   - prezentacja firm Credin i Bakels

- Z wykorzystaniem urządzeń:
   - temperówko-oblewarka Gami
   - dozowniki Unifiller i Edhard
   - urządzenie do wypieku tartletek Bakon
   - witryny chłodnicze Longoni

- Omówienie najnowszych trendów cukierniczych, m. in. usprawnienie i automatyzacja produkcji, krojenie ultrasoniczne, nowoczesna ekspozycja wyrobów w sklepie.

Chcielibyśmy również zwrócić Państwa uwagę na serwowaną podczas spotkania doskonałą herbatę (Basilur) oraz kawę (Praska Kawy Palarnia).


Prosimy o potwierdzenie uczestnictwa w szkoleniu:
przedstawiciel Hert Marketing: haKFZ9tWKXCG7IwTiL1t0Bp, tel. 510 085 852 lub Sebmag tel. 502 663 364.