Szkolenie w Hert Od mieszałki do pieca 9.09.2014

Szkolenie: Od mieszałki do pieca.
Jak podnieść jakość produktu i zwiększyć oszczędności? Jak zwiększyć sprzedaż?

Termin: 9 września 2014, od godz. 11:00
Miejsce: Hert, Warszawa, ul. Odlewnicza 4a

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

Zastosowanie systemów zimna w produkcji piekarsko-ciastkarskiej pozwala:

efektywnie planować produkcję, lepiej zarządzać czasem pracy, zmniejszyć zużycie energii elektrycznej i co najważniejsze wypiekać smaczne i bardziej aromatyczne pieczywo.
Podczas szkolenia poznacie Państwo od strony praktycznej j wszystkie zalety tej metody produkcji.
Zapraszamy na bezpłatne szkolenie połączone z prezentacją wybranych modeli urządzeń.

Szkolenie obejmuje następujące zagadnienia: 
zastosowanie zimna w procesie długiej fermentacji,
wypiek bezpośrednio w punkcie sprzedaży - nowoczesny trend, który już podbił Europę,
nowoczesna ekspozycja sklepowa oraz Czystoziarnisty Whole&Pure.

PROGRAM:

godz. 11:00 Część teoretyczna: Systemy zimna w procesie długiej fermentacji

godz. 12:00 Część praktyczna: Od mieszałki do pieca - produkcja i wypiek pieczywa "na żywo" w miejscu sprzedaży.

godz. 13:30 Szkolenie (firma JARS Sp. z o.o.) Wykorzystanie badań fizykochemicznych w kontroli jakości produktów spożywczych
godz. 14:30 Szkolenie (firma JARS Sp. z o.o.) Wykorzystanie metod sensorycznych do oceny jakości żywności
 

Informacja i potwierdzanie udziału:
tel.: 510 085 852;
mail: haKFZ9tWKXCG7IwTiL1t0Bp

 hert systemy zimna 9.09.2014logo Jars