Szkolenie w Hert Czas na lody i czekoladę 3.02.2015

Termin: 3 lutego 2015 r., od godz. 11:00
Miejsce: HERT, ul. Odlewnicza 4a, Warszawa

  

czas na lody i czekolade 3.02.2015  

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

PROGRAM:

11:00 Rozpoczęcie spotkania
11:15 – 11:30 Prezentacja oferty dekoracji czekoladowych Barbara Luijckx oraz czekolady i surowców Barima Artisanal
11:30 – 12:00 Prezentacja rozwiązań do pracy z czekoladą. Urządzenia firmy GAMI srl.
12:00 – 12:30 Prezentacja rozwiązań do pracy z czekoladą. Urządzenia  firmy Kälte Rudi

12:30- 13:00 Przerwa / lunch

Od 13:00 Czekoladowe i lodowe show w formie mini targów
Techniki pracy z czekoladą, praliny, figury, oblewanie
Techniki produkcji lodów
Sztuka pieknej dekoracji
Sztuka produkcji tradycyjnych lodów o wysokiej jakości