SZKOLENIE W HERT 2014.06.11 Systemy zimna; Od mieszałki do pieca

Szkolenie: Systemy zimna w procesie długiej fermentacji - odpiek w miejscu sprzedaży
Jak efektywnie planować produkcję, lepiej zarządzać czasem pracy, zmniejszyć zużycie energii elektrycznej i co najważniejsze wypiekać smaczne i bardziej aromatyczne pieczywo?

Termin: 11 czerwca 2014, od godz. 11:00
Miejsce: Hert, Warszawa, ul. Odlewnicza 4a

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

 

Szkolenie obejmuje następujace zagadnienia:
- Od mieszałki do pieca - produkcja i wypiek pieczywa „na żywo” w miejscu sprzedaży - nowoczesny trend, który już podbił Europę.
- Systemy zimna w procesie długiej fermentacji
- Zwiększanie sprzedaży

Część praktyczna: Od mieszałki do pieca - produkcja i wypiek pieczywa „na żywo” w miejscu sprzedaży.
                         Piekarnia: Formowanie – Chłodzenie – Wypiek

PROGRAM SZKOLENIA
11:00 - 11:30 Powitanie/Prezentacja firmy Credin - Czystoziarnisty Whole&Pure
11:30 – 12:30 Prezentacja firmy Panem – technika chłodnicza
              (prowadzenie: Thomas Dubourg, Agnieszka Kwiatek)
12:30 – 13:30 Prezentacja HERT Systemy zimna w procesie długiej fermentacji
              (prowadzenie Piotr Sieracki, Rafał Olewczyński)
13:30 – 13:45 Przerwa/catering
13:45 – 14:30 HERT / PANEM systemy zimna „Formowanie – Chłodzenie – Wypiek” – prezentacja praktyczna
14:30 – 16:00 „Od mieszałki do pieca” – produkcja i wypiek pieczywa na żywo w miejscu sprzedaży;
              Zwiększanie sprzedaży przez rozszerzenie asortymentu o przekąski, kanapki, zdrową żywność
              (Czystoziarnisty Whole&Pure) i aranżację sklepu
              (prowadzenie: Piotr Sieracki, Agnieszka Kwiatek, Thomas Dubourg, Krzysztof Łapiński,
              Iwona Szepietowska, Piotr Wiśniewski) 

Informacja:
tel.: 507 088 514; 510 085 852;
mail: haKFZ9tWKXCG7IwTiL1t0BpHert systemy zimna 11.06.2014