Systemy zimna w procesie długiej fermentacji 24.03.2015

Szkolenie: Systemy zimna w procesie długiej fermentacji.
Jak efektywnie planować produkcję, lepiej zarządzać czasem pracy, zmniejszyć zużycie energii elektrycznej i co najważniejsze wypiekać smaczne, bardziej aromatyczne, o dłuższej świeżości pieczywo?

Termin: 24 marca 2015, od godz. 11:00
Miejsce: Hert, Warszawa, ul. Odlewnicza 4a

Zastosowanie systemów zimna w produkcji piekarsko-ciastkarskiej pozwala:

efektywnie planować produkcję, lepiej zarządzać czasem pracy, zmniejszyć zużycie energii elektrycznej i co najważniejsze wypiekać smaczne i bardziej aromatyczne pieczywo.
Podczas szkolenia pokazaliśmy od strony teoretycznej i praktycznej zalety tej metody produkcji.

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

 

24.03.2015 Hert systemy zimna

Nasza testowa piekarnia - cukiernia otwarta w nowej odsłonie. Około 450 m kw do dyspozycji dla piekarzy i cukierników. Wystarczy umówić termin z naszym Przedstawicielem. Wszystko po to, aby nie kupować "w ciemno". Przed inwestycją warto najpierw sprawdzić czy urządzenie spełnia oczekiwania >>>