SZKOLENIE HERT 2013.07.2 Systemy zimna

Szkolenie: Systemy zimna w branży piekarsko-ciastkarskiej
Jak podnieść jakość produktu i zwiększyć oszczędności?

2 lipca 2013, od godz. 10:00
Piekarnia szkoleniowa Hert
Warszawa, ul. Odlewnicza 4a

Zastosowanie systemów zimna w produkcji piekarsko-ciastkarskiej pozwala: efektywnie planować produkcję, lepiej zarządzać czasem pracy, zmniejszyć zużycie energii elektrycznej i co najważniejsze wypiekać smaczne i bardziej aromatyczne pieczywo.
Podczas szkolenia poznacie Państwo od strony praktycznej j wszystkie zalety tej metody produkcji.
Zapraszamy na bezpłatne szkolenie połączone z prezentają w pokazowej piekarni w naszej siedzibie.
Szkolenie obejmuje następujace zagadnienia:
chłodzenie, garowanie, mrożenie.

Informacja i potweiirdzanie udziału:
tel.: 508 090 379; 510 085 852;
mail: iGuEQvt9LDmLp6cOwb