Misja firmy

Naszą misją jest wdrażanie w polski przemysł piekarski i cukierniczy  najnowocześniejszych światowych technologii produkcji, świadczenie usług i sprzedaż maszyn najwyższej jakości oraz oferowanie wysokiej jakości osprzętu i materiałów ekploatacyjnych a także pełnienie funkcji doradczej w zakresie inwestycji dla piekarzy i cukierników.

Pomagamy naszym klientom dokonywać opłacalnych inwestycji mających na celu poprawę jakości wyrobów, wydajności i opłacalności produkcji, zwiększenie konkurencyjności.
Umożliwiamy dostęp do najnowszych technologii na świecie i przystosowujemy je do polskich warunków.

Oferujemy maszyny najwyższej jakości, zgodne z normami, prawem, bezpieczne, funkcjonalne, ergonomiczne, energooszczędne i higieniczne.

Nasi pracownicy mają odpowiednie doświadczenie i ciągle doskonalone umiejętności, aby móc sprostać wszystkim wymaganiom oraz znać najnowsze trendy i osiągnięcia techniczne.
Zarówno Serwisanci, Przedstawiciele Regionalni jak i Menedżerowie są do dyspozycji naszych klientów niemal w każdej chwili.
Współpraca z nami to najwyższa jakość maszyn, pewność trafnej inwestycji, bezpieczeństwo gwarancji i profesjonalność obsługi.więcej

Wydarzenia

Rheon - Pokazy produkcji 13.03.2019
Zapraszamy producentów żywności zainteresowanych maszynami Rheon na pokazy produkcji w naszym centrum pokazowym w Warszawie przy ul. Odlewniczej 4a, w środę 13 marca 2019r., od godz. 10:00. Wyprodukujemy: roladki wołowe z nadzieniem (musztarda czeska, kostki cebulki, ogórka kiszonego, boczku wędzonego na zimno) / kotlet de volaille drobiowy, z masłem, panierowany / produkt innowacyjny polecany dla stacji benzynowych: roller wieprzowy z nadzieniem musztardowym, ......
Czytaj więcej

Rheon - Pokazy produkcji 12.03.2019
Zapraszamy piekarzy zainteresowanych maszynami Rheon na pokazy produkcji w naszej piekarni testowej w Warszawie przy ul. Odlewniczej 4a, w dniu 12 marca 2019r. od godz. 10:00. Wyprodukujemy: chleb z kiełkami żyta i orkiszem, z ziarnem żyta, z 5 ziarnami, bułki pszenne łezka O-tentic Durum, ciabatty z zakwasem Rigoletto i Traviata, drożdżówki z nadzieniami a także ciasteczka. Wszystkie wyroby uformujemy przy użyciu maszyn: dzielarka Czytaj więcej

Expo Sweet 2019.02.17-20
Zapraszamy na nasze stoisko nr 21 HERT + nr 6 PGD w hali 3 (EXPO XXI, ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie), w dniach 17-20 lutego 2019; w godz.: 10-18, z wyjątkiem ostatniego dnia - tylko do 16:00. Na naszych stoiskach znajdzie się szeroka oferta dla producentów lodów: maszyny, urządzenia, witryny, surowce, narzędzia oraz wyposażenie i aranżacja lodziarni. Wszystko starannie wyselekcjonowane i dopasowane na rynek polski. Zamówić będzie można ......
Czytaj więcej