Polagra Tech Salon mięsny 25-28.09.2017

Targi Polagra - Tech - Salon mięsny

Termin: 25-28.09.2017
Miejsce: Poznań, ul. Głogowska 14, Pawilon 5, stoisko nr 96

ikony polagra tech 2015

 

   

Targi Plagra Tech w Poznaniu:

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

 

Oferujemy nowoczesne wyposażenie zakładów rzemieślniczych i przemysłowych, wysokiej jakości instalacje przemysłowe, linie produkcyjne i pojedyncze maszyny w branży spożywczej (mięsnej, rybnej, warzywno-owocowej, karmy dla zwierząt, piekarniczo-cukierniczej).

 

Jesteśmy specjalistami od dozowania, porcjowania, formowania, obróbki cieplnej, mycia (np. pojemników, wózków) oraz pakowania, paletyzacji, mrożenia, pasteryzowania.

 

Targi według nas to nie teoria! Pokazujemy nie tylko jak wyglądają, ale jak pracują urządzenia.
Na naszym stoisku kroiliśmy, mieliliśmy, ścieraliśmy, dozowaliśmy, formowaliśmy, smażyliśmy i myliśmy: sałatę a także narzędzia, naczynia, formy, blachy.

 

Prezentowaliśmy rozwiązanie Jeros ACE >>> , które znacząco usprawnia MYCIE SZALEK DO WAG WIELOGŁOWICOWYCH >>> .

 

Pokazywaliśmy kilka pieców gastronomicznych Bake Off. Ich możliwości prezentowaliśmy "na żywo". Podobnie jak urządzeń (kociołków) do rofesjonalnego gotowania Firex >>> . Była okazja do degustacji potraw przyrządzonych w tych urządzeniach, np. strogonof na whisky z boczniakami, bigos z grzybami, suszoną śliwką i wieprzowiną. Wszystko pod hasłem : PRZYJAZNE INNOWACJE W GOTOWANIU  oraz ZAPIEKANIE PROSTSZE NIŻ MYŚLISZ. >>> 

 

Polecaliśmy też przyjrzeć się pracy urządzenia Rheon >>> do INKRUSTACJI KN551 zestawionego ze smażalnikiem przelotowym DLA 300 WP Riehle >>> . W bezpośrednim sąsiedztwie stoiska Hert swoje smażalniki i panierownice prezentowała firma Schomaker .Wspólnie z WP Riehle oferowaliśmy szeroki wachlarz rozwiązań do SMAŻENIA W GŁĘBOKIM TŁUSZCZU.

 

Proponowaliśmy zapoznanie się z nieograniczonymi możliwościami urządzeń dozujących, uznanego i mającego liczne referencje w Polsce kanadyjskiego producenta Unifiller. Szczególnie warto było zwrócić uwagę na model Pro 1000i FS >>> .

 

DOZOWNIKI serii FS są przygotowane specjalnie do PRODUKCJI ŻYWNOŚCI GOTOWEJ. Są to idealne narzędzia do usprawnienia, z zachowaniem wysokiej jakości i bezpieczeństwa produkcji.
Dają możliwość pracy z nadzieniami z dużymi cząsteczkami jak, np.  kawałki kurczaka lub tuńczyka, lub sztywnymi masami.
Szybkość przezbrojenia maszyny na inny produkt i szeroka gama akcesoriów pozwalają na wykorzystanie jednej maszyny do produkcji szerokiego asortymentu wyrobów. Dozowanie ściśle zadanej ilości surowca, oprócz zapewnienia powtarzalności, generuje istotne oszczędności. Po prostu szybkie i dokładne dozowanie.

 

 Jesteśmy przedstawicielem firm dostarczających taśmy >>> do przenośników taśmowych, mroźni spiralnych, pieców tunelowych i na naszym stoisku można było porozmawiać z naszym doradcą w  temacie chłodzenia, mrożenia, pasteryzacji >>> .

 

Nasz dział HERT Sklepy projektuje i wyposaża sklepy firmowe. Na tegorocznej Polagrze Tech pokazał część oferty: profesjonalne OŚWIETLENIE Drutec dedykowane do ekspozycji żwności >>> oraz pionowe WITRYNY Longoni chłodnicze, mroźnicze, do ekspozycji m. in. do wędlin, wina, przekąsek, deserów >>> .

 

Na naszym stoisku znajdowało się wiele różnych ciekawych ofert, np. niezawodne wagi Ohaus , ubijaczki Bear, Multistacja >>> , urządzenie do przekrajania bułek, smarowania masłem, myjnia rotacyjna Komza, do rozdrabniania PKR >>> i jeszcze kilka innych.

 

Jeśli są Państwo zainteresowani urządzeniami do produkcji żywności i usprawnieniem produkcji, bądź zakupem narzędzi, np. niezawodną, odporną na uderzenia i zalanie wagą - zapraszamy do naszej siedziby w Warszawie lub na strony http://www.hert.pl lub  http://sklep.hertakcesoria.pl/wagi-ohaus.

 

W/w maszyny i koncepty są tylko wybraną częścią naszej bardzo szerokiej oferty. Posiadamy odpowiednie, ponad 20-sto letnie doświadczenie i liczne realizacje.

 

Kontakty na targach Polagra - Tech 2017 (paw 5, stoisko 96):

Formowanie, inkrustacja, dozowanie, smażenie, panierowanie Tel.: +48 512 027 300, +48 513 829 113
Systemy natłuszczania, profsjonalne gotowanie Firex, piece gastronomiczne Bake Off Tel.: +48 507 088 502, +48 507 070 044
Zmywanie i higiena Tel.: +48 507 088 501
Rozdrabnianie, mielenie, szatkowanie: +48 513 829 113
Chłodnictwo, mroźnie spiralne, taśmy, sterylizacja, pasteryzacja, pakowanie w worki i kartony  Tel.: +48 507 088 509, 508 023 949, 503 650 121
Oświetlenie żywności Drutec: Tel.: +48 608 621 475
Witryny Longoni: +48 608 588 990
Wagi Ohaus i inne akcesoria i narzędzia: +48 508 023 941



info: haKFZ9tWKXCG7IwTiL1t0BV1