Polagra Tech 28.09.-2.10.2014, Poznań

Dziękujemy wszystkim, którzy nas odwiedzili oraz wszystkim, którzy pracowali przy tworzeniu i obsłudze stoisk.

Zapraszamy do obejrzenia zdjęć:

ze stoiska nr 80 Hert Galeria 1a >>>   -   Galeria 1b >>>   -   Galeria 1c >>>

ze stoiska organizowanego przez MTP i Hert, nr 120 Hert Sklepy Galeria 2 >>>

ze stoisk naszych partnerów Galeria 3 >>>

Podczas targów odbyła się również uroczysta gala z okazji jubileuszu XX lecia firmy Hert.

Galeria >>>

Po gali bawiliśmy się na bankiecie wspólnie z klientami, dostawcami, partnerami i przyjaciółmi firmy. Podczas bankietu na ekranach (3x4m!) wyświetlaliśmy fotografie (ponad 600) i filmy z dawnych lat. Można je obejrzeć w dziale Historia Hert: Galeria >>>


 Reklama: Reklama Polagra Tech 2014

PLAN POKAZÓW - Zajrzyj koniecznie! Pokazy polagra 2014

Szczególnie polecaliśmy stoiska:

nr 80 HERT: Plan stoiska >>> plan stoiska nr 80 polagra tech

PIEKARNIA - piece, garownie, chłodnie, mroźnie, linie do chleba i bułek, produkcja przez zimno, koncept produkcji i odpieku pieczywa bezpośrednio na sklepie,

CUKIERNIA - produkcja lodów, krojenie ciast mrożonych, dozowanie i nadziewanie, dekoracja, technologia produkcji pączków

KROJENIE I PAKOWANIE - rzemieślnicze i wysokowydajne,

ubijaczki, wałkowarki, piecyki sklepowe,

- nr 81 HERT:  

MARKET AKCESORIÓW, technika natłuszczania olejem (= koncept Hert),  

RHEON: KN550 maszyna do inkrustacji, dzielarka  V4 - 212 (Stress Free)

BONGARD: piece, chłodnie, dzielarki, mieszałki

- nr 65

NIVERPLAST: kartoniarki, pakowaczki, liczarki

TERLET: pasteryzatory i schłądzacze skrobakowe, linie do ketchupów, majonezów, sosów

HOYA: przemysłowe linie smażalnicze do placków, naleśników, hamburgerów

- nr 64

HEINEN: przemysłowe systemy do pasteryzowania, garowania, chłódzenia i zamrażania

- nr 109

PRZESTRZEŃ SPECJALNA FUNDACJA "Chleb To Zdrowie"

organizowana wspólnie z Międzynarodowymi Targami Poznańskimi

- nr 120

PRZESTRZEŃ SPECJALNA HERT SKLEPY

organizowana wspólnie z Międzynarodowymi Targami Poznańskimi


NOWOŚCI:

- Linia do produkcji pieczywa Pane - Producent: WP Kemper

- Piec wózkowy Rototherm Green - Producent: Werner Pfleiderer Technologies - do 25% oszczędności energii

- Atollspeed - Piec hybrydowy

- Piece serii BISTROT / MISTRAL - Producent: BAKE OFF

- Piece sklepowe Laguna – Producent: Kolb

- Maszyna do inkrustacji KN550 - Producent: Rheon

- Diagonal-Freezer  - Producent: Kälte-Rudi - Maszyny do całkowicie zautomatyzowanej produkcji tradycyjnych lodów

- Kocioł gotowania i pasteryzator mas cukierniczych - Producent: Kälte-Rudi

- Ubijaczka BEAR Varimixer RN30 KODIAK - Producent: A/S Wodschow

- Urządzenie do natryskiwania form UNISPRAY COMPACT 2 - Producent DUBOR

- Krajalnica trakowa GS 60 – Producent : GHD Hartmann

- Krajalnica tarczowa MHS PREMIUM - Producent: MHS-Schneidetechnik GmbH

- Terlotherm - Producent: Trlet - Urządzenie do pasteryzacji mas (nadzień, farszów, sosów)

- Kartoniarka Combiplast - Producent: Niverplast


Prezentacje w Przestrzeni Specjalnej Hert Sklepy:

każdego dnia targów:

godz. 10:00 Nowoczesne projekty i rozwiązania sklepów piekarniczychWykład mgr inż. arch. Michał Składanowski 

godz. 11:00 Nowoczesny sklep piekarniczy – aspekty niezbędne do uwzględnienia w procesie projektowym.  Wykład Piotr Wiśniewski/Paweł Żebrowski, Hert

oraz 4 ekspozycje - przykładowe aranżacje sklepów w tym nowości nigdzie jeszcze nie pokazywane: strefa samoobsługowa, coffee station.

godz. 12:00 Świeża kanapka sposobem na zwiększenie sprzedaży pieczywa. Wykład i pokaz praktyczny z degustacją Iwona Szepietowska, Hert.

godz. 13:00 Wpływ światła na decyzje zakupowe – jakie oświetlenie stosować w sklepach.  Wykład Piotr Wiśniewski, Hert.

godz. 14:00 Pieczywo w codziennej diecie. Aspekty zdrowotne i dietetyczne Wykład dr Robert Księżopolski, lekarz medycyny, doradca d.s. żywienia i bezpieczeństwa żywności, Prezes Zarządu "Fundacji Chleb to Zdrowie".