Polagra Tech 2018

30.09. - 4.10.2018
godz. 09:00 - 17:00 (ostatni dzień nieco krócej, do godz. 16:00)
Poznań, ul. Głogowska 14
Pawilon 5, Stoisko nr 86

 

 

Zapraszamy i zachęcamy do odwiedzenia naszego stoiska podczas targów Polagra-Tech 2018.
Przygotowaliśmy prezentację wybranych pozycji z naszej bardzo szerokiej oferty.
Wybraliśmy konkretne urządzenia, koncepcje i zestawy maszyn z myślą o problemach i potrzebach, o których rozmawialiśmy przez ostatnie dwa lata (od czasu ostatnich targów Polagra Tech 2016) z naszymi klientami, piekarzami, cukiernikami oraz z konstruktorami maszyn i menedżerami oraz specjalistami związanymi z naszą branżą.

Część kawiarniana naszego stoiska została zaprojektowana przez nasze HERT STUDIO, które na codzień zajmuje się projektowaniem i aranżacją sklepów piekarniczych, kawiarni, od wyboru lokalizacji po doradztwo w zakresie doboru urządzeń.
Niezmiernie ważną częścią oferty Hert Studiowitryny (zwłaszcza włoskiego producenta Longoni) oraz światło.
Każdy wie, że oświetlenie sprzedawanego towaru jest jednym z najistotniejszych czynników wpływajacych na sprzedaż.  Warto przyjść na nasze stoisko i porozmawiać ze specjalistą od oświetlenia sklepów (Hert Światło).


Na wystawie pokażemy urządzenia:
- linię do pieczywa Crustica (WP Haton) dedykowaną szczególnie do produkcji małych partii szerokiego asortymentu wyrobów
  wraz z konceptem dotyczącym natłuszczania blach i form i całkowicie nowym urządzeniem w ofercie.
  Profesjonalne urządzenia do natryskiwania tłuszczami, wydatnie wpływają na zmniejszenie zużycia środków natłuszczających, nawet do 70%. Wiecej informacji na www.koncept.hert.pl.

- dzielarkę Rheon VX 212 z innowacyjnymi ulepszeniami i nowymi rozwiązaniami technicznymi - dokładnie ta sama dzielarka, która była prezentowana na targach IBA 2018 - gratka dla tych piekarzy, którzy nie byli w Monchium w tym roku.

- dozowniki Unifiller przeznaczone do produkcji cukierniczej ale również dla branży Food Service, dla firm cateringowych i restauracji

- linię do składania kanapek (Krumbein + Unifiller)

- maszynę inkrustującą KN 551 w linii do nadziewanych i smażonych produktów (Rheon + WP Riehle)

- typowo cukiernicze: do ubijania śmietany Shuffle Mix

- krajalnicę ultrasoniczną Bakon do perfekcyjnego krojenia ciast na sztuki

- do produkcji kruszonki, rozdrabniania, szatkowania, ściarania i mielenia różnych surowców (orzechy, ser, warzywa) - Brunner Anliker

- włoskie: freezer i pasteryzator - Innova. Wspólnie z technologami z firmy PGD zapraszamy na degustację lodów.

- piecyki cukiernicze, sklepowe i gastronomiczne Fines i Bake Off

- wielofunkcyjne do obróbki terminicznej, kotły i kociołki cukiernicze, do gotowania próżniowego i gotowania, np. kremów, mas, nadzień, syropów - Firex

- ubijaczki mocne jak niedźwiedź, uznanego na całym swiecie producenta Bear Wodschow

Wiele z tych urządzeń jest dostępnych na codzień w naszej pokazowej cukiernio-piekarni w Warszawie, ale niestety nie wszystkie. Możliwość obejrzenia "w realu" niektórych urządzeń wiąże się z długim czasem oczekiwania lub koniecznością wyjazdów referencyjnych, dlatego naprawdę warto przyjść na stoiska Hert.

W strefie HIGIENY PRODUKCJI tradycyjnie pokazujemy myjki tunelowe, kapturowe, komorowe oraz czyszczarke blach firm: Metalbud Nowicki, Komza, Jeros.

W tym roku po raz pierwszy wyodrębniliśmy część stoiska z ofertą przeznaczoną wyłącznie dla PRZEMYSŁU CUKIERNICZEGO. W tej strefie królują reprezentanci takich firm jak: Procys, Caotech, Masdac, Tanis Food, Cama.

Ponadto zapraszamy na stoiska naszych zaprzyjaźnionych partnerów w dziale Technologii spożywczych i pakowania: Niverplast (pakowanie w kartony) oraz MFT (maszynowe obieranie jabłek).

Tradycyjnie otwieramy  market akcesoriów HERT AKCESORIA. Zapraszamy do zakupów bezpośrednio na stoisku. >>>

Zapraszamy na stoisko Hert - będzie co oglądać i o czym rozmawiać.

Naszym PARTNEREM i WSPARCIEM TECHNOLOGICZNYM jest PGD Polska Grupa Dystrybucyjna, w skład której wchodzą firmy: Kobo, Sebmag, Merkur, Holpol.


Informacja: haKFZ9tWKXCG7IwTiL1t0Bp; tel.: 510 085 852