Pokaz Od pieczywa do przekąski 14.03.2017

 

Nowoczesne technologie produkcji szansą na sukces

Zapraszamy producentów pieczywa do naszej piekarni pokazowej na pokaz produkcji "Od pieczywa tradycyjnego do przekąski" we wtorek 14 marca 2017, od godz. 10:00 do około 15:00.

 Głównymi tematami pokazu będzie wyjątkowo delikatna obróbka i grawimetryczny podział ciasta chlebowego na dzielarce VX 212 Rheon >>> oraz nowe wyroby z segmentu przekąskowego otrzymywane za pomocą metody inkrustacji na dzielarce KN 550 Rheon >>>.

Produkcja pieczywa odbywać się będzie na bazie ciasta naturalnego, bez polepszaczy,  wyprodukowanego na zakwasie, przy pomocy  fermentatorów Hematronic >>>  .


Dodatkowo w powiązaniu z w/w tematyką przedstawimy innowacyjny sposób gotowania mas na wielofunkcyjnym urządzeniu Cucimix - Firex >>> oraz rozdrabnianie za pomocą kutra wysokoobrotowego KN-60 >>> - Metalbud-Nowicki.

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

Program spotkania Zaproszenie Dni Rheon piekarnia 14.03.2017

informacja:

tel.: 512 027 300; mail: bk@hert.pl
tel.: 510 085 852; mail: marketing@hert.pl