Parta U

  

Dzielarka do ciasta    tel.: +48 507 088 500

   

Model: Parta U mail: haKF9fZM91CGu62Vn5LcTRTN9GL3TNi3
Producent: WP Haton

przedstawicielstwa regionalne

 Model PARTA U został skonstruowany jako uniwersalna urządzenie do precyzyjnego dzielenia wielu typów ciast z dużym zakresem gramatury oraz dużą wydajnością godzinową.
Jest to specjalistyczna dzielarka do każdego rodzaju ciasta: pszennego, pszenno-żytniego (>70% żyta), ciast sztywnych oraz ciast z dużą absorbcją wody, tzw. lekkich jak ciabatta itp. 

 

Zalety urządzenia – Twoje korzyści

 

  • Bardzo długa żywotność elementów mechanicznych dzielarki
  • Wysoki zakres gramatury od 110 do 2800g
  • Minimalne zużycie oleju 
  • Wysoka precyzja dzielenia kęsów ciasta
  • Niski stopień męczenia ciasta przy zachowaniu wysokiej wydajności
  • Samo-czyszczący się nóż tłoka
  • Łatwa w czyszczeniu i konserwacji
  •  Maksimum możliwości adaptacyjnych do parametrów własnego ciasta

 

prospekt

film Film WP Haton ciasta luzne "Dzielenie ciast luźnych WP Haton i Merand"

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

 

 

Dane techniczne

Parametr
Dane
Gramatura Wydajność stała
Model 2001 300-2800g 925-1050 szt./h
Model 2002 110-1250g
1850 lub 2100 szt./h
Model 2012 300-2800g
110-1250g
925-1050 szt./h
1050-2100 szt./h
 Model 2013 110-660g 2775-3150 szt./h
Wymiary urządzenia 2470x1082x1839 mm
Waga urządzenia 620 kg
Zasilanie 230/400 V, 3 Ph, 50Hz + uziemienie
Pojemność leja 120 L
Długość transportera 725 mm / 1275 mm

 


by dowiedzieć się więcej prosimy o kontakt z Menedżerem Produktu:

Menedżer Produktu
MAREK POGONOWSKI
(+48) 507 088 500
marek.pogonowski@hert.pl