KONCEPT "Boulangerie"

Koncept Boulangerie czyli piekarnia na styl francuski, gdzie Klient może obserwować bieżącą produkcję bagietek, czy np. ciabatt i kupić pieczywo prosto z pieca. Klient w sklepie widzi proces mieszania ciasta, formowania kęsów i ich wypiek w piecyku sklepowym. W skrócie: od mieszałki do wypieku. 

Proponujemy w tym koncepcie w miejscu sprzedaży pieczywa wkomponować w zabudowę sklepu: mieszałkę, dzielarko-formierkę, np. MERAND + chłodnio-garownia + piec półkowy + krajalnica do cięcia po kromce. 

Proponujemy również rozbudowanie konceptu o świeże kanapki. Ich sprzedaż może być bardzo szybka, a dla Klienta bardzo atrakcyjna, (ponieważ kanapki są przygotowywane przy nim z wybranych przez niego składników: pieczywa oraz nadzienia) dzięki (opatentowanemu!) systemowi Croustwich >>>

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash