Formowanie i inkrustacja

Jesteśmy zachwyceni efektami i proponujemy oraz polecamy dla polskich producentów żywności, dla piekarni i dla firm z sektora przetwórstwa mięsnego i żywności gotowej najwyższej klasy i jakości, urządzenia japońskiej firmy Rheon: 

- VX 212 - dzielarka dwurzędowa, stworzona w oparciu o opatentowany system grawimetrycznego dzielenia ciasta, do bezzstresowego dzielenia nawet najbardziej wymagających produktów i otrzymywania wysokiej jakości pieczywa.>>>

- KN 550 - maszyna do wydajnej produkcji metodą inkrustacji bardzo szerokiego asortymentu wyrobów spożywczych z mas, ciast i nadzień mięsnych, cukierniczych, piekarniczych.>>>

Metoda inkrustacji polega na otoczenie jednego surowca drugim. Dzięki tej metodzie można na jednej maszynie uzyskać bardzo szeroki i różnorodny asortyment wyrobów poprzez połączenie dwóch surowców, mas i smaków  w jednym produkcie, np. nadziewane farszem na słodko lub słono: mini bułeczki, pączki, klopsiki, knedle, kulki mięsne.

Pokazy:

- KN550: Expo Sweet 2017 (produkcja ciasteczek co godzinę) stoisko nr 106 >>>

- KN550 i VX212: 14.03.2017 (piekarnie) >>> oraz15.03.2017 (sektor przetwórstwa miesnego i żywności gotowej   >>>

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

  

Menedżer Produktu

BARTŁOMIEJ KLAKLA

(+48) 512 027 300

iaKFSzJ2GT8Gr6YUwXKcOVVTW8e23EnW0c