Fermentatory - nowe urządzenia w ofercie Hert

SZYBKIE FERMENTATORY ZAKWASU i PODMŁODY - HEMATRONIC

Smak jak za dawnych lat...

W naszej ofercie pojawiły się nowe urządzenia - fermentatory. Ich główne zalety to:

- produkcja wysokiej, powtarzalnej jakości pieczywa tylko z mąki, wody, drożdży i soli, bez polepszaczy, stabilizatorów lub płatków ziemniaczanych;
- szczególny smak, taki jak za dawnych lat, dzięki zastosowaniu zakwasu lub podmłody oraz dużego udziału napęczniałej mąki;
- różne modele dla dużych, średnich i małych zakładów, niektóre z systemem chłodzącym;
- gotowy zakwas w 8h z zaczątku;
- gotowa podmłoda pszenna standardowo w 8h wytwarzanie + 3h chłodzenie, w niektórych przypadkach cały proces ponad 12 h;
- długi czas świeżości zakwasu - do 12 h po skończonym procesie;
- brak obowiązku zakupu kultur bakterii, możliwość używania własnych;

Czytaj więcej >>>

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash