Dekoracja cukiernicza - Oblewanie i natryskiwanie

Najważniejszą i ogromną korzyścią ze stosowania urządzeń do dekoracji, oprócz skrócenia czasu wykonywania czynności jest bardzo znaczna oszczędność surowca.

 

Urządzenia do dekoracji cukierniczej
 
  Wydajność
logo Bakon

pomada, natrykowo

Fondant Sprayer 

około 480 (cm3/min.)
logo Bakon 

pomada, natryskowo 

Automatic Fondant Sprayer  3 (l/min.) 
logo NBS

pomada, żel, czekolada, kurtynowo

Professional średni 1 szt./s
logo Bakon dekoracja tortów, kremy, czekolada i inne masy Cakedekorator Satellite 100 (taktów/min.)
logo Bakon czekolada, natryskowo Chocospray 400 (cm3/min.) 
logo Bakon żel, natryskowo Jelly Satellite 600 (cm3/min.)/pistolet
logo Bakon żel, natryskowo Jelly Easy 400 (cm3/min.)
logo Bakon masa jajeczna, natryskowo Spray Mix  
logo Bakon masa jajeczna, natryskowo Dyskowy rozpylacz jajka  

 

Aby dowiedzieć się więcej prosimy o kontakt z Menedżerem Produktu:

  

Menedżer Produktu

MICHAŁ BARCICKI

(+48) 507 088 501

michal.barcicki@hert.pl