SZKOLENIE W CREDIN 2013.09.24 Produkcja pieczywa, Czystoziarnisty

Szkolenie: Pokazy produkcji popularnych kajzerek oraz Czystoziarnistego Whole&Pure.

Termin:    24 września 2013 (wtorek) w godz. 10:00-16:00
Miejsce:  Credin Polska Sp. z o.o., ul. Czysta 6, 55-050 Sobótka


Wspólnie z firmą Credin przekażemy wiedzę, dzięki której będą mogli Państwo produkować
doskonałej jakości wyroby, zgodne z najnowszymi trendami,
minimalizować koszty produkcji oraz wzbogacić swoją ofertę o całkowicie nową propozycję w segmencie zdrowej żywności.

Bułki produkowane będą metodą odroczonego wypieku (z zastosowaniem zimna),
na linii WP Technologies Formprofi,
z zastosowaniem polepszacza T-Rex (czysta etykieta, eliminacja składników o symbolu E).

logo Czystoziarnisty

Czystoziarnisty Whole&Pure jest czymś więcej niż tradycyjnie rozumiane pieczywo czy chleb.
To wypieki bez mąki i drożdży, wolne od dodatków technologicznych,
w postaci bochenka i batonów,
stworzone z myślą o stale zwiększającej się grupie klientów świadomych żywieniowo.

Jego produkcja może odbywać się na każdego rodzaju dzielarkach;
zarówno jedno jak i dwutłokowych, bez lub z Voluminatorem.
Podczas szkolenia pracować będzie dzielarka Parta U Direkt WP Haton.

Szkolenie bezpłatne.

Informacja i potwierdzenie udziału w szkoleniu:
haKFZ9tWKXCG7IwTiL1t0BV14Pa              22 59 40 530
AG0ySHYM_T8Gjg2SrruiS"pHSqG2VMn            508 023 946
Aa0E9zZM9TCLq_MOjzeceNpH940WTEnW0c     605 446 983