SZKOLENIE W CREDIN 2013.06.11 Produkcja pieczywa, Parta U Direkt

Zastosowanie asortymentu CREDIN na wybranych liniach przemysłowych
Serdecznie polecamy Państwa uwadze uznaną formę szkoleń dla piekarzy i cukierników, ktorzy zamierzają rozwijać produkcję przy wykorzystaniu nowoczesnych technologii, rozwiązań maszynowych czy linii produkcyjnych.
Dzięki współpracy firm Hert i Credin proponujemy szkolenia w zakresie produkcji zarówno popularnych jak i oryginalnych wyrobów na bazie komponentów firmy Credin i urządzeń oferowanych przez firmę Hert. Szkolenia odbywają się w doskonale wyposażonej piekarni szkoleniowej w Sobótce.
Udział w szkoleniu umożliwi Państwu poznanie szerokiego asortymentu produktów, charakteryzującego się idealną jakością, powtarzalnością i łatwością produkcji.

Maszyny prezentowane podczas szkolenia:
- linia do bułek Selecta (wP Technologies)
- dzielarka do ciast luźnych Parta U Direkt (podział ciast o TA nawet powyżej 190 - Złoty Medal MTP na Polagrze-Tech 2012)
- krajalnice do chleba MHS Schnedetechnik
- produkcja przy zastosowaniu "zimna" - system Aroma (metoda odroczonego rozrostu)
- wytwornica płynnego lodu Quelle Eis (Langheinz) - alternatywa dla płatków lodowych

Asortyment możliwy do pokazania podczas szkolenia:
- chleby formowe przygotowywane z pomocą dzielarki PArta U Direkt
- bułki tradycyjne na bazie preparatu enzymatycznego (Czysta Etykieta) T-Rex oraz polepszacza Max
- bułki smakowe na bazie mieszanek Credin
- bułki typu "soft" na bazie preparatu enzymatycznego MultiSoft i polepszacza Flyt-X
- drożdżówki 10%
- bułki smakowe na bazie Credi Pizza Koncentrat i Koncentratu Pikantnego

Potwierdzanie udziału:
Paweł Piskorski: 605 446 983; Aa0E9zZM9TCLq_MOjzeceNpH940WTEnW0c

Tomasz Cygon 601 200 883; E4uy5LYZJe8NC_MV650eH7"N2qG2Vc 

Paweł Feliksik 500 206 270; iGuEQvt9LDmLp6cOwb; Aa0E9zZMRDSIsU2OtzuiS"pHSqG2Vc

fax: 71 316 23 61