CHŁODNICTWO ODROCZONY ROZROST

 

  W ostatnich latach technologia chłodnicza nabrała szczególnego znaczenia poprzez nawiązanie do poprawienia jakości otrzymywanych ciast. Odroczony rozrost pozwala na zmniejszenie kosztów zatrudnienia personelu i kosztów produkcji, tworzenie zapasów i wykorzystywanie ich w dogodnych godzinach z zachowaniem ich świeżości zarówno w piekarni, jak i w sklepach, a także wzrost aromatu gotowego produktu. W prosty sposób jesteśmy w stanie uniknąć dużych nakładów czasu, pracy, pieniędzy oraz porannych nerwów. Pojawia się również możliwość wypieku w sklepie. Z tych wszystkich powodów oferowane przez nas profesjonalne urządzenia do szybkiego chłodzenia zasługują na miano godnych uwagi i polecenia.

 

Systemy chłodnicze 

 Producent

Model

 Wydajność/h  

Zakres temperatur 

 Aroma+Cooler >>>

3-12 tys. bułek

 -20/-28°C

Aroma+Cooler Compact >>>

1,5 tys. bułek

 -15/-20°C

 Magazyn głębokiego mrożenia TKLL  

 -18/-28°C

Mroźnia szokowa z magazynem >>>

 

mroźnia -35°C magazyn -20°C