Opis i zastosowanie piecyków
Piecyki konwekcyjne z linii Best For służą do wypieku rogalików typu crossaint, mini-pizzy, pieczywa drobnego, świeżego, zamrożonego i wstępnie zapieczonego chleba.
Piecyki BISTROT SNACK są idealnym rozwiązaniem dla supermarketów, resturacji, barów, pizzerii i punktów samo - obsługi. Idealne również do filli i punktów sprzedaży pieczywa mrożonego lub pół- zapieczonego.
Dane techniczne piecyków:
Parametr/Model
|
BISTROT SNACK 364/12 Manual
|
BISTROT SNACK 364/12 Digital
|
BISTROT SNACK 464/12 Manual
|
BISTROT SNACK 464/12 Digital
|
Zdjęcie pieca |
 |
 |
 |
 |
Rodzaj pieca |
nadmuchowy |
nadmuchowy |
nadmuchowy |
nadmuchowy |
Ilość wentylatorów |
1 wentylator |
1 wentylator |
1 wentylator |
1 wentylator |
Rodzaj sterowania |
manualne |
elektroniczne / 99 programów pieczenia |
manualne |
elektroniczne / 99 programów pieczenia |
Rozmiar blach |
400 x 600 mm |
400 x 600 mm |
400 x 600 mm |
400 x 600 mm |
Ilość blach |
3 blachy / komorę |
3 blachy / komorę |
4 blachy / komorę |
4 blachy / komorę |
Odległość między blachami |
75 mm |
75 mm |
75 mm |
75 mm |
Zaparowanie komory |
tak, system zaparowania |
tak, system zaparowania |
tak, system zaparowania
|
tak, system zaparowania |
Zasilanie |
~230 V 50/60 Hz |
~230 V 50/60 Hz |
~230 V 50/60 Hz |
~230 V 50/60 Hz |
Moc grzewcza |
3,2 kW |
3,2 kW |
6,5 kW |
6,5 kW |
Max. temperatura |
+270 st.C |
+270 st.C |
+270 st.C |
+270 st.C |
Sposób otwierania drzwi |
w wersji I od góry na dół / w wersji II od lewej do prawej |
w wersji I od góry na dół / w wersji II od lewej do prawej |
w wersji I od góry na dół / w wersji II od lewej do prawej |
w wersji I od góry na dół / w wersji II od lewej do prawej |
Wymiary |
830x810x460 mm |
830x810x460 mm |
830x810x540 mm |
830x810x540 mm |
Aby dowiedzieć się więcej prosimy o kontakt z Menedżerem Produktu: