Bakepol 9-12.09.2017, Lublin

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

  

Na naszych stoiskach nr 3, 4 i 20 w PAWILONIE A podczas targów Bakepol w Lublinie, ul. Dworcowa 11 przygotowaliśmy liczne pokazy (taki sam program obowiązywał każdego dnia):

10:30 Bułka ługowana Serce - Linia do bułek Formprofi (WP Technologies) + ługowarka RMBB (WP Riehle)
11:00 Drożdżówka - Dzielarka VX212 (Rheon)
11:00 Pączek serowy - Urządzenie inkrustujące KN551 (Rheon)
11:30 Mini desery - Urządzenie dozujące Multistacja (Unifiller)
11:30 Chleb jaglany - Dzielarka Parta U Direkt (WP Haton)
12:00 Chleb piwny - Dzielarka VX212 (Rheon)
12:00 Produkcja lodów - Pasteryzator i freezer (Kalte Rudi)
12:30 Chleb wieloziarnisty z sokiem jabłkowym - Linia do pieczywa Crustica (WP Haton)
13:00 Foccacia - Dzielarka VX212 (Rheon)
13:00 Ciastka kruche naturalne - Urządzenie inkrustujące KN551 (Rheon)
13:30 Chleb ze słonecznikiem, żytni 100%, bez drożdży - Dzielarka Parta U Direkt (WP Haton)
Non-stop Pieczywo rustykalne - Strefa Boulangerie

W naszej Strefie Specjalnej organizowanej wspólnie z Międzynarodowymi Targami Poznańskimi, w tym roku obowiązywało hasło: "Od produkcji przez ekspozycję do sprzedaży".

11:00 Pokaz: Smacznie i zdrowo w Twoim sklepie. Fit-przekąski.
12:30 Teoria: Ekspozycja towaru - ważniejsza niż reklama. Sposoby ekspozycji.
14:00 Teoria: Światło, które sprzedaje. Światło dedykowane dla żywności.

 światło >>>>   ;   witryny >>>>   ;  sklepy >>>>>

 Oprócz pokazów i wykłdów pokazywaliśmy bogatą wystawę maszyn do produkcji piekarsko-cukierniczej:

- Najciekawszym, pierwszy raz pokazywanym przez nas był koncept Hert Snack. Dotyczy on produkcji przekąsek opartych na pieczywie ługowanym. 

 

 


- Urządzenia do produkcji i sprzedaży naturalnych, rzemieślniczych, wysokiej jakości lodów.
Są to niezawodne pasteryzatory, freezery diagonalne, myjki gałkownic, urządzenie do produkcji spaghetti lodowego oraz do produkcji bitej śmietany do deserów lodowych Kalte Rudi >>> a także witryny do sprzedaży lodów Longoni. Autorami smaków lodów, np. 

 

Mascarpone pescaarancia, Ricotta-prażony słonecznik–miód, Zsiadłe mleko-śliwka, i wiele innych, są Giuso - producent past oraz technlodzy PGD.

 

 

- Urządzenie Rheon KN 551 >>> do inkrustacji, na którym będą wykonywane pokazy produkcji kruchych ciasteczek z nadzieniem.

- Seria urządzeń do ubijania śmietany >>> (Bakon , Hagesana, Shufflemixer)

- Maszyny do krojenia ciast na sztuki >>> (Krumbein, ultrasonic Bakon) oraz do pzecinania np. biszkoptów na warstwy.

-  Drobne urządzenia niezastąpione w codziennej pracy cukiernika: małe nadziewarki stołowe, tartletka, żelownica, czekoladzarka, oblewarki pomadą, spraymix a także urządzenia dozujące o większych wydajnościach (Unifiller, Bakon, Edhard)..

- Multistacja >>> - urządzenie dozujące, którego możliwości, zalety i korzyści pokażemy "na żywo", tym razem wykorzystując je do produkcji mini deserów.

- Sprzęt do smażenia, np. pączków.>>>

- Urządzenia do profesjonalnego gotowania, np. kremów, mas, nadzień - Firex >>>

 

 

- Linia do pieczywa Crustica>>> dedykowana szczególnie do produkcji małych partii szerokiego asortymentu wyrobów.

- Dzielarki ciast: Parta U Direkt >>> do nalewania ciast wysokouwodnionych oraz VX212 Rheon>>> o wyjątkowo delikatnym, bezstresowym procesie dzielenia ciasta.

- Piecyki sklepowe Bake Off >>> oraz piec półkowy Carat (WP Technologies).

-  Chłodniogarownie Hert System i Panem.

- Mieszałka KRONOS WP Kemer >>>

- Koncept Boulangerie >>> czyli piekarnia na styl francuski, gdzie Klient może obserwować bieżącą produkcję bagietek, czy np. ciabatt i kupić pieczywo prosto z pieca. Klient w sklepie widzi proces mieszania ciasta, formowania kęsów i ich wypiek w piecyku sklepowym. W skrócie: od mieszałki do wypieku

- Młynki, szatkownice, tarki, urządzenie do kruszonki - Bunner Anliker >>> .

- Ubijaczki mocne jak niedźwiedź, czyli Bear A/S WODSCHOW >>> .

- niskowydajne krajalnice rzemieślnicze, sklepowe MHS Schnedetechnik >>>

- wysokowydajna krajalnica i urządzenie pakujące GHD Hartmann>>>

- STREFA HIGIENY RODUKCJI: zmywarki kapturowa Jeros >>> , przelotowa Metalbud-Nowicki, komorowa Komza i czyszczarka blach Jeros >>> .

Naszym PARTNEREM i WSPARCIEM TECHNOLOGICZNYM była PGD Polska Grupa Dystrybucyjna, w skład której wchodzą firmy: Kobo, Sebmag, Merkur, Holpol. Przykładową ofertę z najnowszej gazetki promocyjnej, można było obejrzeć w witrynach pionowych Longoni ustawionych na terenie naszych stoisk.

 

Na stoisku 20, czyli w Specjalnej Strefie Edukacyjnej, organizowanej wspólnie z Międzynarodowymi Targami Poznańskimi  polecaliśmy zapoznać się z tematem HERT światło:
Co można zrobić, żeby chleb i ciasto wyglądały po południu tak samo kusząco jakby właśnie wyszły z pieca?
Zastosować odpowiednią barwę światła. Odpowiednią, czyli jaką? Nasz ekspert wyjaśniał szczegóły.

Od godz. 11:00 zapraszaliśmy na pokaz produkcji zdrowych i smacznych fit-przekąsek, które przyczyniają się do zwiększania zysków piekarni.

Każego właściciela cukierni powinien zainteresować temat ekspozycji towaru. Jest przecież ważniejsza niż reklama (godz. 12:30). 
 

Za najwyższy zawarty na targach Bakepol 2017 kontrakt, przyznaliśmy nagrodę - skuter Piaggio.

 

 

 

Naprawdę warto było nas odwiedzić!

U nas na stoisku zagwarantowaliśmy:

- liczne urządzenia zgromadzone w jednym miejscu;

- możliwość rozmowy z przedstawicielami fabryk, np. WP Haton, WP Technologies

- obecność licznych, naszych specjalistów od maszyn i produkcji;

- smakowite deserki, pyszne lody i pachnące pieczywo.

  informacja: 510 085 852, marketing@hert.pl