Bakepol 10-13.10.2015, Lublin

Galeria Hert 1 >>>

Galeria Hert 2 >>> 

Galeria Hert Sklepy >>>

Dziękujemy tym, którzy odwiedzili nasze stoiska podczas targów Bakepol w Lublinie w dniach 10-13.10.2015.

w pawilonie C:
nr 4 sklep akcesoriów piekarskich i cukierniczych,
nr 19 piekarnia-cukiernia (technologia i maszyny, pokazy produkcji, sprawdzone, solidne rozwiązania i nowości),
nr 20 przykładowy sklep typu boulangerie (produkcja pieczywa na żywo, przy kliencie. Od mieszałki do wypieku) + system Croustwich (szybka sprzedaż świeżej kanapki)

w pawilonie A:
nr 60 Strefa Specjalna wspólna z MTP Sp. z o.o.: Aranżacja i Wyposażenie Sklepów. W tym roku tematem przewodnim było oświetlenie.

 

Plan pokazów na stoisku nr 19 HERT My wiemy jak..:
od 10:00
Jak zwiększyć zyski?
produkcja pączków (linia do bułek Selecta WP, smażalnik WP Riehle, nadziewarka Edhard, pomadziarka NBS Schumann)

11:00 - 13:00
Smak jak za dawnych lat!
- produkcja ciast bez polepszaczy, z wykorzystaniem fermentatorów Hematronic (podmłody, kwasy),
- nalewanie ciast o wysokim TA w formy - Parta U Direct WP Haton

13:00  Systemy zimna w procesie długiej fermentacji
produkcja bułek (kajzerek, sznytek) z wykorzystaniem odroczonej fermentacji (technologia „przez zimno” - Hert System) oraz linii do bułek Selecta WP

10:00 - 17:00
- Idealnie dokładny, bezstresowy podział: podział wysokouwodnionych ciast (produkcja ciabatt, bagietek) przy użyciu japońskiej dzielarki Rheon
- Wypiek pieczywa: Rototherm Green WP (do 25% oszczędności energii), piece sklepowe Bake Off i Kolb (odpiek piczywa w miejscu sprzedaży)
- Praca z prawdziwą czekoladą - produkcja pralin, figur, oblewanie produktów
- Pokazy cukiernicze - W cukierni liczy się szybkość i precyzyjna dokładność: dozowanie i nadziewanie, dekoracja, składanie ciast
- Koncept Hert: zarządzanie procesem natłuszczania w celu redukcji kosztów
- Czystość i higiena: mycie wózków, koszy, blach, i in. akcesoriów - myjnia rotacyjna Komza

 

Plan stoiska Hert My wiemy jak...:


Bakepol Plan stoiska Hert