BestFor Snack

Opis i zastosowanie piecyków 

Piecyki konwekcyjne z linii Best For służą do wypieku rogalików typu crossaint, mini-pizzy,    pieczywa drobnego, świeżego, zamrożonego i wstępnie zapieczonego chleba.

Piecyki BISTROT SNACK są idealnym rozwiązaniem dla supermarketów, resturacji, barów, pizzerii i punktów samo - obsługi. Idealne również do filli i punktów sprzedaży pieczywa mrożonego lub pół- zapieczonego.  

Dane techniczne piecyków:

Parametr/Model 

BISTROT SNACK 364/12 Manual 

 BISTROT SNACK 364/12 Digital

BISTROT SNACK 464/12 Manual 

BISTROT SNACK 464/12 Digital 

Zdjęcie pieca  BISTROT SNACK 364/12 Manual  BISTROT SNACK 364/12 Digital  BISTROT SNACK 464/12 Manual  BISTROT SNACK 464/12 Digital
Rodzaj pieca  nadmuchowy  nadmuchowy  nadmuchowy  nadmuchowy
Ilość wentylatorów  1 wentylator  1 wentylator  1 wentylator  1 wentylator
Rodzaj sterowania  manualne  elektroniczne / 99 programów pieczenia   manualne  elektroniczne / 99 programów pieczenia
Rozmiar blach 400 x 600 mm 400 x 600 mm 400 x 600 mm 400 x 600 mm
Ilość blach 3 blachy / komorę 3 blachy / komorę 4 blachy / komorę 4 blachy / komorę
Odległość między blachami 75 mm 75 mm 75 mm 75 mm
Zaparowanie komory tak, system zaparowania tak, system zaparowania

tak, system zaparowania

tak, system zaparowania
Zasilanie ~230 V 50/60 Hz ~230 V 50/60 Hz ~230 V 50/60 Hz ~230 V 50/60 Hz
Moc grzewcza 3,2 kW 3,2 kW 6,5 kW 6,5 kW
Max. temperatura +270 st.C +270 st.C +270 st.C +270 st.C
Sposób otwierania drzwi w wersji I od góry na dół / w wersji II od lewej do prawej w wersji I od góry na dół / w wersji II od lewej do prawej w wersji I od góry na dół / w wersji II od lewej do prawej w wersji I od góry na dół / w wersji II od lewej do prawej
Wymiary  830x810x460 mm  830x810x460 mm  830x810x540 mm  830x810x540 mm

    

Aby dowiedzieć się więcej prosimy o kontakt z Menedżerem Produktu: 

Krzysztof Łapiński