Aroma+Cooler

Urządzenie szybkiego schładzania Aroma+Cooler
tel.: +48 507 088 514

   

Model: 40:30 do 40.120 mail: iGuEQvt9LDmLp6cOwb
Producent: Hert system

przedstawicielstwa regionalne

 -szybkie schładzanie w systemie Dieckmann niegarowanych i garowanych kęsów ciasta

-system zasysania zimnego powietrza jednakowego w całym pionie kast

 -schładzanie wydajne, delikatne i z niewielką utratą wilgotności

-pełne wydobycie aromatu przy optymalnej temperaturze przechowywania +5°C

-możliwość osiągnięcia stabilności fermentacji

-możliwość przechowywania w dodatniej temperaturze przez 36 godzin

Zalety:

– optymalny aromat, smak, połysk, chrupkość i świeżość

– optymalne, delikatne/wilgotne kęsy ciasta dzięki znacznie

zmniejszonej utracie wilgotności

– usprawnienie pracy dzięki prostej obsłudze

– niewymagany transport w warunkach chłodniczych,

oszczędność miejsca

– oszczędność kosztow energii dzięki znacznie obniżonemu

zużyciu prądu

– wydajny strumień powietrza nad kęsami ciasta

– szybsze schładzanie w ciągu 10 do 15 minut

– możliwość stosowania Aroma Trays z tworzywa sztucznego

jak rownież zwykłych form (aluminium, drewno)

Wyposażenie:

– wyłącznik maszyny

– soft start czyli łagodny rozruch

– podgrzewanie miski olejowej

– skraplacz sterowany ciśnieniowo o regulowanej liczbie obrotow umożliwiający bardziej ekonomiczną eksploatację

– niskoszumowe, oddzielne skraplacze (< 56 dB) lub cicho pracujące wirniki (< 38 dB) do wyboru

– wszystkie niezbędne środki w celu zapewnienia bezpieczeństwa

 

 

prospekt
dane techniczne 

 

SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash