Archiwum news

Polagra Tech Salon mięsny 25-28.09.2017
Targi Polagra - Tech - Salon mięsny Termin: 25-28.09.2017 Miejsce: Poznań, ul. Głogowska 14, Pawilon 5, stoisko nr 96      Targi Plagra Tech w Poznaniu: ## galeriaFlash:3,Aktualnosci/Polagra Tech 2017 foto ##    Oferujemy nowoczesne wyposażenie zakładów rzemieślniczych i przemysłowych, wysokiej jakości instalacje przemysłowe, linie produkcyjne i pojedyncze ......
Czytaj więcej

Bakepol 9-12.09.2017, Lublin
## galeriaFlash:3,Aktualnosci/Bakepol 2017/Foto/a ##     Na naszych stoiskach nr 3, 4 i 20 w PAWILONIE A podczas targów Bakepol w Lublinie, ul. Dworcowa 11 przygotowaliśmy liczne pokazy (taki sam program obowiązywał każdego dnia): 10:30 Bułka ługowana Serce - Linia do bułek Formprofi (WP Technologies) + ługowarka RMBB (WP Riehle) 11:00 Drożdżówka - Dzielarka VX212 (Rheon) 11:00 Pączek serowy - Urządzenie inkrustujące KN551 (Rheon) 11:30 Mini ......
Czytaj więcej

Targi Hert 25-27.04.2017
Targi Hert  w dniach 25, 26 i 27 kwietnia 2017, w godz. 9:30 - 17:00,   w siedzibie naszej firmy w Warszawie, ul. Odlewnicza 4a.              Regulamin konkursu dostępny w siedzibie Hert. haKFZ9tWKXCG7IwTiL1t0Bp Pobierz katalog targowy ......
Czytaj więcej

Wielkanoc 2017

Czytaj więcej

Eurogastro 5-7.04.2017
Zapraszamy na nasze stoisko nr A3 podczas targów Eurogastro, w hali na ul. Marsa 56c, w Warszawie. Pokażemy piecyki gastronomiczne Bake Off >>> oraz urzadzenie do profesjonalnej obróbki cieplnej Firex >>> . Pokazy gotowania prowadzą Antoni Sabelini (Bake Off) oraz Paul O’Neil (Firex).  Zapraszamy! Potrzebna ......
Czytaj więcej

Pokaz Innowacyjne produkty mięsne i garmażeryjne produkowane dzięki technologii inkrustacji 15.03.2017
  Nowoczesne technologie produkcji szansą na sukces Zapraszamy producentów żywności na pokaz produkcji "Innowacyjne produkty mięsne i garmażeryjne produkowane dzięki technologii inkrustacji" w środę 15 marca 2017, od godz. 10:00 do około 15:00.  Głównym tematem pokazu będzie produkcja wyrobów dla przetwórstwa mięsnego i żywności gotowej otrzymywanych za pomocą metody inkrustacji na Czytaj więcej

Pokaz Od pieczywa do przekąski 14.03.2017
  Nowoczesne technologie produkcji szansą na sukces Zapraszamy producentów pieczywa do naszej piekarni pokazowej na pokaz produkcji "Od pieczywa tradycyjnego do przekąski" we wtorek 14 marca 2017, od godz. 10:00 do około 15:00.  Głównymi tematami pokazu będzie wyjątkowo delikatna obróbka i grawimetryczny podział ciasta chlebowego na dzielarce VX 212 Rheon ......
Czytaj więcej

Expo Sweet 26.02.-1.03.2017
## galeriaFlash:3,Aktualnosci/Expo Sweet 2017/FOTO ##   Polecamy zwrócić szczególną uwagę na: - urządzenie Rheon KN 550 do inkrustacji >>> , na którym były wykonywane pokazy produkcji kruchych ciasteczek z nadzieniem - wyprzedaż wag Ohaus rocznik 2016 - -30% od ceny katalogowej na witryny Longoni- tylko na targach Expo Sweet 2017 - część stoiska 105 HERT ......
Czytaj więcej

Boże Narodzenie
Informujemy: przerwa świąteczna w Hert trwa od 24 grudnia 2016 do 8 stycznia 2017 roku.  
Czytaj więcej

Mini Targi Hol-Pol 22 i 24.11.2016
Jutro w Kaliszu a w czwartek we Wrocławiu bierzemy udział w mini targach organizowanych przez Hol-Pol. Na naszym stoisku znajdą się witryny Longoni >>> , wagi Ohaus >>> oraz kilka urządzeń niezbędnych w cukierni nadziewarka Edhard >>> , żelownica i Czytaj więcej

Retail Show 16-17.11.2016, Warszawa
Na jednym ze stoisk znajdą Państwo ofertę oświetlenia Drutec - czołowego europejskiego producenta z 25 letnim doświadczeniem - lidera oświetlenia, opraw oświetleniowych, pioniera w oświetleniu LED. http://www.drutec.de/en/ Na drugim stoisku prezentujemy ofertę Hert Sklepy - od projektu do realizacji. Tu oferujemy kompleksowe usługi dla piekarni, ciastkarni, cukierni, które planują rozbudować sieć własnych ......
Czytaj więcej

Czas na pączki 15.11.2016
CZAS NA PĄCZKI RACJONALIZACJA KOSZTÓW PRODUKCJI Z RÓWNOCZESNYM ZWIĘKSZENIEM JAKOŚCI WYROBU MROŻENIE - PRODUKCJA NADZIEŃ 15 listopada 2016 (wtorek) od godz. 10:00 w siedzibie Hert, ul. Odlewnicza 4a w Warszawie   Film ze spotkania na naszym FB: https://www.facebook.com/maszynypiekarnicze/ Zaprosiliśmy cukierników i piekarzy na spotkanie branżowe, na którym przekazywaliśmy naszą ......
Czytaj więcej

Artisa Boże Narodzenie 8.11.216
Zapraszamy cukierników do udziału w szkoleniu z cyklu ARTISA „ŚWIĄTECZNE INSPIRACJE”. Artisa - Pieczemy. Inspirujemy. Doradzamy. Organizatorzy: Credin, Hert, Merkur
Czytaj więcej

Warsaw Gastro Show 27-29.10.2016
Targi: Międzynarodowe Targi Gastronomiczne Warsaw Gastro show 2016 Termin: 27-29.10.2016, w godz. 10:00-17:00 Miejsce: Ptak Warsaw Expo, al. Katowicka 62, 05-830 Nadarzyn, Polska ## galeriaFlash:3,Aktualnosci/Warsaw Gastro Show 2016/Foto z targow ##           Zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska nr A16, w Strefie urządzeń i wyposażenia dla gastronomii, w hali F.  ......
Czytaj więcej

Polagra Tech 25-29.09.2016
  W dniach 25-29.09.2016  gościliśmy piekarzy i cukierników, na naszych stoiskach podczas targów Polagra-Tech w Poznaniu, gdzie mieszaliśmy, formowaliśmy, piekliśmy, smażyliśmy, wyprowadzaliśmy kwasy i podmłody, garowaliśmy, mroziliśmy, dozowaliśmy, nalewaliśmy, dekorowaliśmy, nadziewaliśmy, wałkowaliśmy, eksponowaliśmy, czyli uruchomiliśmy piekarnię i cukiernię, a także sklep, po to, by udowodnić "na żywo", podczas pokazów, ......
Czytaj więcej

Chlebem i winem 7-8.09.2016
7-8 września 2016r. godz. 10:00 - 16:00 CREDIN, Sobótka, ul. Czysta 6    Zachęcamy do uczestnictwa w cyklicznym wydarzeniu organizowanym przez firmę Credin: CREDI SENSATION 2016. W tym roku hasło przewodnie brzmi CHLEBEM I WINEM w odróżnieniu od poprzednich edycji, które odbywały się pod hasłem Credi Cookies Sensation. Gościem specjalnym eventu "Chlebem i winem" będzie: BEATA ŚNIECHOWSKA - LIVE COOKING, zwyciężczyni drugiej edycji ......
Czytaj więcej

Zalety mrożenia 21.06.2016, Hert, Warszawa
Spotkanie branżowe, nt.: ZALETY MROŻENIA 21 czerwca 2016, od godz. 11:00, w siedzibie Hert, ul. Odlewnicza 4a w Warszawie     Spotkanie poświęcone było tematyce mrożenia, magazynowania i odtajania wyrobów piekarsko-cukierniczych  oraz produkcji wysokiej jakości pieczywa, zgodnie z obecnymi trendami, czyli zdrowego i z naturalnych surowców. Na spotkaniu przedstawiliśmy fakty o mrożeniu wyrobów piekarsko-cukierniczych. Poruszyliśmy m. ......
Czytaj więcej

Spotkanie w Goleniowie 11.06.2016
Termin: 11 czerwca, sobota, godz. 11:00 Miejsce: Merkur, ul. Prosta 24, Łozienica (Goleniowski Park Przemysłowy) Serdecznie zapraszamy na spotkanie z firmąMerkur i jej Partnerami PIECZEMY. INSPIRUJEMY. DORADZAMY. W programie spotkania: godz. 11.00 MASTER MARTINI – w życiu pada wiele pytań, na które czekolada przynosi odpowiedź: praliny, tabliczki godz. 12.00 CREDIN – porcja nowości godz. 13.00 UNIFERM - kanapkowo godz. 14.00 VORTUMNUS – deserki ......
Czytaj więcej

Szkolenie w Mikołajkach. Nowe trendy w cukiernictwie
Termin: 14 czerwca, wtorek, godz. 11:00 Miejsce: Hotel Gołębiewski, ul. Mrągowska 34, 11-730 Mikołajki Serdecznie zapraszamy na bezpłatne szkolenie połączone z prezentacjami praktycznymi, nt. Nowe trendy w cukiernictwie W programie prezentacji: - Słodkie propozycje przygotowywane na żywo i do degustacji:    - praliny    - mini deserki z musami czekoladowymi i kremowymi    - tartletki z nadzieniami    - ciasta sezonowe z owocami i ......
Czytaj więcej

Pokazy produkcji - metoda inkrustacji 18.05.2016 Warszawa
18.05.2016 od godz. 10:00 HERT, Warszawa, ul. Odlewnicza 4a Zaprosiliśmy osoby zarządzające oraz właścicieli zakładów produkujących żywność  na pokaz: Metoda inkrustacji jako pomysł na nowe produkty w sektorze przetwórstwa mięsnego i żywności gotowej Przedstawiliśmy możliwości produkcji nowych wyrobów z segmentu przekąskowego otrzymywanych za pomocą metody inkrustacji dzięki dzielarce KN 550 Rheon. Wzbogacenie asortymentu szansą na ......
Czytaj więcej

Pokazy piekarnicze - Metoda inkrustacji 17.05.2016 Warszawa
17.05.2016 od godz. 10:00 HERT, Warszawa, ul. Odlewnicza 4a Zaprosiliśmy osoby zarządzające oraz właścicieli  piekarni i cukierni na pokaz: Od pieczywa tradycyjnego do przekąski Pokazaliśmy pracę dzielarki VX 212 z japońskiej fabryki Rheon, która wyróżnia się wyjątkowo delikatną obróbką i grawimetrycznym podziałem ciasta. Przedstawiliśmy możliwości produkcji nowych wyrobów z segmentu przekąskowego otrzymywanych za pomocą metody ......
Czytaj więcej

Wszystko o ciastkach
Wszystko o ciastkach  >>> Gwałtowny rozwój rynku ciast i ciastek przekąskowych wymusza na ich producentach ciągłe zwiększanie jakości oraz dopasowywanie się do zmieniających się trendów i ......
Czytaj więcej

Targi Hert 2016 - 10 edycja - Tak było...
Zapraszamy do obejrzenia wybranych fotek z Targów Hert:   Galeria foto 1 >>>   Galeria foto 2 >>>
Czytaj więcej

Targi Hert 12-14.04.2016
Harmonogram pokazów piekarniczych, cukierniczych i wykładów >>> Katalog ofert Targi Hert  2016 >>> Czytaj więcej

Sweet Targi 12-14.03.2016 Katowice
Targi Sweet Targi w Katowicach zakończone. Byliśmy na stoisku nr 37 A gdzie obecni byli nasi przedstawiciele. Udzielali oni wszelkich informacji na temat całej oferty HERT. Prosimy zwrócić uwagę, iż Sweet Targi w tym roku były w hali przy ul. Olimpijskiej (koło Spodka). http://www.sweettargi.fairexpo.pl/index.php  tel.507 080 044, 508 023 948 , 694 499 338
Czytaj więcej

Expo Sweet 21-24.02.2016
Expo Sweet w Warszawie Hert, stoisko nr 68.   ## galeriaFlash:3,Targi/Expo Sweet 2016 ## Polecamy zwrócić szczególną uwagę na:    - OKAZJE TARGOWE - Pakiety z rabatem: Multistacja + ubijaczka Bear (-36%* model 100l i -40%* model 80l). * przy katalogowej cenie Multistacji       Multistacja z programem do składania ciast Multi Layer (producent Unifiller) - NOWOŚĆ. Zalety: ......
Czytaj więcej

Warsztaty w Hert 26.01.2016
WARSZTATY W HERT 26 stycznia 2016, od godz.: 10:00 Warszawa, ul. Odlewnicza 4a   Jak łatwo, szybko i niedrogo zrobić doskonałej jakości  MISTRZOWSKI CHLEB. Spróbuj sam! Zapraszamy na warsztaty, gdzie to Państwo będą produkować pieczywo. My udostępnimy piekarnię oraz przekażemy wiedzę teoretyczną dotyczącą produkcji i użytych maszyn.   Na warsztatach pokażemy jak szybko i łatwo produkować pieczywo i ciasta jakich pożądają konsumenci, ......
Czytaj więcej

Prosweets 31.01-03.02.2016 Kolonia
PROSWEETS w Kolonii w dniach 31.01– 03.02.2016 r. (impreza towarzysząca targom ISM).   Piotr Kiełbiewski Tel: 512 022 655 E-mail: piotr.kielbiewski@hert.pl   Stoiska naszych firm partnerskich: CAOTECH B.V. Hala 10.1 stoisko C-061   www.caotech.nlCzytaj więcej

Świąteczne życzenia

Czytaj więcej

Dobry chleb
Grzegorz Łapanowski, blogerki i ekspert żywienia stwierdzili jednoznacznie: Chleb jest dobry! Też tak uważamy, dlatego dołączyliśmy do kampanii przywracającej pieczywu właściwe miejsce w codziennej diecie. Więcej na chlebdobry.pl Czytaj więcej

Bezstresowy podział ciast Rheon VX212
W dniu 17 listopada 2015r. (wtorek) od godz. 11:00 w naszej pokazowej piekarni w Warszawie przy ul.  Odlewniczej 4a odbyło się bezpłatne szkolenie wraz z pokazem praktycznym, nt.: Bezstresowy podział ciast względem wagi na dzielarce Rheon VX212. Na szkoleniu przekazywaliśmy naszą wiedzę popoartą bogatym doświadczeniem praktycznym dotyczącą produkcji wysoko uwodnionych ciast (TA do 190). Wyprodukowaliśmy kilka rodzajów wyrobów: ciabaty, ......
Czytaj więcej

Konkurs Hert Sklepy - Wygraj staż w Hert Sklepy
 KONKURS: SKLEP PIEKARNICZY Z WYOBRAŹNIĄ Jesteś studentem architektury lub architektury i urbanistyki? Od wielu lat interesujesz się designem, znasz programy graficzne takie jak AutoCad, 3DsMax, jesteś otwarty na wyzwania? Chcesz się rozwijać a pracę projektanta poznać od kuchni? Zaprojektuj wnętrze lokalu Piekarniczo - Cukierniczego. Zrób rzut funkcjonalny, pochwal się wizualizacją. Opisany projekt wyślij na naszego maila: Czytaj więcej

Czas na pączki 20.10.2015
W dniu 20 października 2015r. (wtorek) od godz. 10:00 w naszej pokazowej cukierni w Warszawie przy ul.  Odlewniczej 4a odbyło się bezpłatne szkolenie cukiernicze, nt.: Czas na pączki. Ciasta na jesień. Oblewanie czekoladą. Na szkoleniu podzieliliśmy się z uczestnikami naszą wiedzą popartą bogatym doświadczeniem praktycznym dotyczącą rodukcji pączków, składania ciast oraz oblewania prawdziwą czekoladą. Rozmawialiśmy o ......
Czytaj więcej

Bakepol 10-13.10.2015, Lublin
Galeria Hert 1 >>> Galeria Hert 2 >>>  Galeria Hert Sklepy >>> Dziękujemy tym, którzy ......
Czytaj więcej

Polagra Tech - Salon mięsny 21-24.09.2015
Targi Polagra - Tech Termin: 21-24.09.2015 Miejsce: Poznań, ul. Głogowska 14, Pawilon 5, stoisko nr 42  ## galeriaFlash:3,Targi/Polagra Tech 2015/foto ##       Targi to nie teoria! Pokazywaliśmy nie jak wyglądają ale jak pracują urządzenia. Na naszym stoisku dozowaliśmy, formowaliśmy, natłuszczaliśmy, smażyliśmy, myliśmy. Przeprowadzaliśmy pokazy produkcji smażonych i ......
Czytaj więcej

IBA 12-17.09.2015, Monachium
 Zapraszamy na targi IBA do Monachium na stoiska firm, gdzie spotkać można reprezentantów HERT, którzy będą służyć pomocą w kontakcie z wystawcą. Przedstawiciel HERT obecny na targach w dniach: (preferowany kontakt telefoniczny) Pawilon A1 Stoisko 100 Rollmatic   15-17.09.2015 (wtorek-czwartek) wałkowarki Piotr Kulik 48 507 088 502     Pawilon A1 Stoisko 141 ......
Czytaj więcej

Fermentatory - nowe urządzenia w ofercie Hert
SZYBKIE FERMENTATORY ZAKWASU i PODMŁODY - HEMATRONIC Smak jak za dawnych lat... W naszej ofercie pojawiły się nowe urządzenia - fermentatory. Ich główne zalety to: - produkcja wysokiej, powtarzalnej jakości pieczywa tylko z mąki, wody, drożdży i soli, bez polepszaczy, stabilizatorów lub płatków ziemniaczanych; - szczególny smak, taki jak za dawnych lat, dzięki zastosowaniu zakwasu lub podmłody oraz dużego udziału napęczniałej ......
Czytaj więcej

Szkolenie w Kościerzynie. Jak produkować taniej i sprzedawać więcej.
Termin: 11 czerwca, czwartek, w godz. 11:00 – 15:00 Miejsce: Merkur, ul. Klasztorna 16, 83-400 Kościerzyna Serdecznie zapraszamy do siedziby nowego oddziału firmy MERKUR, na bezpłatne szkolenie połączone z prezentacjami praktycznymi, nt. jak produkować pieczywo taniej, lepiej i jak sprzedawać więcej, dzięki zastosowaniu m. in.:  - odroczonego wypieku, - produkcji i wypieku „na żywo” w miejscu sprzedaży, - odpowiedniego ......
Czytaj więcej

Szkolenie w Mikołajkach. Od mieszałki do pieca. Jak produkować taniej i jak sprzedać więcej.
Termin: 10 czerwca, środa, w godz. 11:00 – 15:00 Miejsce: Hotel Gołębiewski, ul. Mrągowska 34, 11-730 Mikołajki Serdecznie zapraszamy na bezpłatne szkolenie połączone z prezentacjami praktycznymi, nt. jak produkować pieczywo taniej, lepiej i jak sprzedawać więcej, dzięki zastosowaniu m. in.:  - odroczonego wypieku, - produkcji i wypieku „na żywo” w miejscu sprzedaży, - odpowiedniego urządzenia sklepu, - prostych a ......
Czytaj więcej

Credi Cookies Sensation 26-27 maja 2015, Sobótka
  ## galeriaFlash:3,Wydarzenia/Credi Cookies 2015 ##
Czytaj więcej

Chleb formowy - jak zaoszczędzić? Szkolenie 19.05.2015
Szkolenie: KONCEPT HERT Chleb formowy - Jak uzyskać znaczące oszczędności.  Termin: 19 maja 2015, od godz. 11:00 Miejsce: Hert, Warszawa, ul. Odlewnicza 4a ## galeriaFlash:3,Wydarzenia/Chleb formowy 19.05.2015/foto ## PROGRAM SPOTKANIA: Część teoretyczna: 11:00 - 11:45 Forma ma znaczenie. Co to znaczy  dobrze dobrana forma i dlaczego warto tylko takich używać. Wpływ środków natłuszczających i sposobu ich ......
Czytaj więcej

SUPER CENY aranżacji sklepowych
Warto skorzystać z okazji i zainwestować, w którąś z trzech aranżacji sklepowych, które oferujemy w naprawdę bardzo mocno obniżonych cenach. Zapraszamy do naszej siedziby w celu ich obejrzenia przed zakupem.   Czytaj więcej

23.04.2015 SZKOLENIE W HERT Pierwsza Komunia Św.
Zapraszamy do naszej siedziby na warsztaty tematyczne prowadzone przez fimrę Merkur. 23.04.2015 Pierwsza Komunia Św. 27.08.2015 Jesień - Szkoła 19.11.2015 Boże Narodzenie 26.11.2015 Boże Narodzenie informacja tel.: 609 430 402 Adrian Zawada, MERKUR
Czytaj więcej

Targi HERT 14-17.04.2015
Nie tylko pieczywo...     Czytaj więcej

Piekarnia - Cukiernia pokazowa - nowa odsłona
Nasza testowa Piekarnia - Cukiernia otwarta w nowej odsłonie: około 450 m kw do dyspozycji dla piekarzy i cukierników. Zachęcamy do korzystania z niej. Wystarczy umówić termin z naszym Przedstawicielem. Wszystko po to, aby nie kupować "w ciemno". Przed inwestycją warto najpierw sprawdzić czy urządzenie spełnia oczekiwania. W naszej Piekarni - Cukierni na codzień mamy do dyspozycji prawie wszystkie typowe urządzenia z naszej oferty. Jeśli ......
Czytaj więcej

Systemy zimna w procesie długiej fermentacji 24.03.2015
Szkolenie: Systemy zimna w procesie długiej fermentacji. Jak efektywnie planować produkcję, lepiej zarządzać czasem pracy, zmniejszyć zużycie energii elektrycznej i co najważniejsze wypiekać smaczne, bardziej aromatyczne, o dłuższej świeżości pieczywo? Termin: 24 marca 2015, od godz. 11:00 Miejsce: Hert, Warszawa, ul. Odlewnicza 4a Zastosowanie systemów zimna w produkcji piekarsko-ciastkarskiej pozwala: efektywnie planować ......
Czytaj więcej

Czas na babki 11.03.2015
Odbyło się bezpłatne szkolenie połączone z prezentacją "Czas na babki", w pokazowej piekarni (powiększonej do 450 m kw), w naszej siedzibie przy ul. Odlewniczej 4a w Warszawie, Pokazaliśmy dozowanie, dekorację i pakowanie babek, bebeczek, mazurków i ciast świątecznych. Wykorzystaliśmy maszyny:                         - ......
Czytaj więcej

Sweet Targi 28.02.-2.03.2015, Katowice
Targi: Sweet Targi 2015 Termin:    28 lutego - 2 marca 2015 (sobota - poniedziałek) w godz. 10:00-17:00 (2.03. do 16:00) Miejsce:  Centrum Targowe FairExpo Sp. z o.o.; ul. Bytkowska 1b, 40-955 Katowice Odbyły się Sweet Targi 2015. Naszą ofertę wspólnie z  firmą Ilapak prezentowaliśmy na stoisku nr 50A w pawilonie 3. Były to urządzenia: piecyk sklepowy Kolb Laguna, ubijaczki Bear, żelownice, czekoladziarki, ......
Czytaj więcej

EXPO SWEET 22-25.02.2015
Targi: Expo Sweet 2015 Termin:    22-25 lutego 2015 (niedziela - środa) w godz. 10:00-18:00 (25.02. do 17:00) Miejsce:  hala targowa MTPolska; ul. Marsa 56, Warszawa Targi Expo Sweet w tym roku trwały jeden dzień dłużej niż dotychczas. Hert swoją ofertę wystawił na ponad 200 m kw na stoisku nr 68 oraz jedną z aranżacji sklepowych na stoisku firmy Credin nr 86.  U nas było pięknie, słodko i ......
Czytaj więcej

Szkolenie w Hert Czas na lody i czekoladę 3.02.2015
Termin: 3 lutego 2015 r., od godz. 11:00 Miejsce: HERT, ul. Odlewnicza 4a, Warszawa       ## galeriaFlash:3,Wydarzenia/Czas na lody i czekolade 3.02.2015/Czas na lody ## PROGRAM: 11:00 Rozpoczęcie spotkania 11:15 – 11:30 Prezentacja oferty dekoracji czekoladowych Barbara Luijckx oraz czekolady i surowców Barima Artisanal 11:30 – 12:00 Prezentacja rozwiązań do pracy z czekoladą. Urządzenia firmy GAMI srl. 12:00 ......
Czytaj więcej

Hert Sklepy na Retail Show
Targi: Retail Show 2014  Termin: 19-20 listopada 2014, od godz. 9:00 - 17:00 Miejsce: Warszawskie Centrum EXPO XXI, Warszawa, ul. Prądzyńskiego 12/14 PIEKARNICTWO w Perfect Store - realizacja przez Hert Sklepy Coroczna, największa impreza o charakterze b2b dla sektora retail w Polsce - Targach Wyposażenia, Technologii i Usług Dla Handlu RetailShow. Podczas dwudniowych targów zaprezentowana jest oferta około ......
Czytaj więcej

Szkolenie w Hert Czas na pączki 18.11.2014
Termin: 8.11.2014r. od godz. 11:00, Miejsce: pokazowa piekarnia Hert w Warszawie przy ul. Odlewniczej 4a Czas na pączki... Od produkcji ciasta do dekoracji wyrobów gotowych Systemy zimna w procesie długiej fermentacji   Przekazywaliśmy naszą wiedzę popartą bogatym doświadczeniem praktycznym.  Rozmawialiśmy o organizacji i kosztach produkcji, o możliwościach zwiększenia zysków, o jakości wyrobu gotowego, o przygotowaniu ciasta, ......
Czytaj więcej

Polagra Tech 28.09-2.10.2014
Dziękujemy wszystkim, którzy nas odwiedzili oraz wszystkim, którzy pracowali przy tworzeniu i obsłudze stoisk. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć: ze stoiska nr 80 Hert Galeria 1a >>>   -   Czytaj więcej

Szkolenie w Hert Od mieszałki do pieca 9.09.2014
Szkolenie: Od mieszałki do pieca. Jak podnieść jakość produktu i zwiększyć oszczędności? Jak zwiększyć sprzedaż? Termin: 9 września 2014, od godz. 11:00 Miejsce: Hert, Warszawa, ul. Odlewnicza 4a ## galeriaFlash:3,Wydarzenia/EVENTY W FIRMIE/9.09.2014 Systemy zimna i Jars ## Zastosowanie systemów zimna w produkcji piekarsko-ciastkarskiej pozwala: efektywnie planować produkcję, lepiej zarządzać czasem pracy, zmniejszyć ......
Czytaj więcej

Szkolenie w regionie Tarnów 15 i 16 lipca 2014
Szkolenie: Od mieszałki do pieca: formowanie - systemy zimna w procesie długiej fermentacji - odpiek w miejscu sprzedaży Jak podnieść jakość produktu i zwiększyć oszczędności? Jak zwiększyć sprzedaż? Termin: 15 i 16 lipca 2014, od godz. 11:00 Miejsce: Hotel Crystal Park ul. Traugutta 5, Tarnów Zastosowanie systemów zimna w produkcji piekarsko-ciastkarskiej pozwala: efektywnie planować produkcję, lepiej zarządzać czasem pracy, ......
Czytaj więcej

Nowe urządzenia w ofercie - Unifiller
W cukierni liczy się szybkość i dokładność Naszym zdaniem dozowanie i nadziewanie powinno odbywać się w każdej cukierni za pomocą urządzeń. Są ogromnym ułatwieniem w codziennej pracy a przy tym zapewniają znaczące obniżenie kosztów produkcji przez skrócenie czasu wykonywania czynności. Ścisłe odmierzanie wielkości porcji zapewnia precyzyjne gospodarowanie surowcami a tym samym generuje oszczędności. Ponadto podnosi się jakość produkcji ......
Czytaj więcej

Wyjątkowo atrakcyjne ceny aranżacji sklepowych
Hert Sklepy  Ekspozycje w wyjątkowo niskich cenach ## galeriaFlash:3,Sklepy/Wyjatkowo atrakcyjne ceny 05.2014 ##   Hert Sklepy to najnowszy dział w firmie ......
Czytaj więcej

Najbardziej pożądana
Dzielarka Parta U - Najbardziej pożądana dzielarka do ciasta na świecie. Dzielarka Parta U >>> Obecnie trwa akcja: Kup nową dzielarkę WP Haton i sprzedaj nam starą. Warto skorzystać z atrakcyjnych warunków inwestycji.   Informacja: Marek Pogonowski tel.: 507 088 500 ......
Czytaj więcej

Menedżer poszukiwany
Poszukujemy osoby na stanowisko: MENEDŻER PRODUKTU Osoba zatrudniona na stanowisku będzie odpowiedzialna za rozwijanie działu maszyn dla przemysłu spożywczego i prowadzenie bieżących projektów związanych z liniami produkcyjnymi do żywności, tunelami do mrożenia, silosami, urządzeniami pakującymi, w młodym zespole, w dynamicznie rozwijającej się firmie o międzynarodowych kontaktach.   Zadania dla kandydata: - poszukiwanie i ......
Czytaj więcej

Zmiana adresu Hert Serwis
Uwaga! Zmiana siedziby działu HERT SERWIS. Zapraszamy po odbiór częsci do nowej siedziby: Hert Sp. z o.o. Serwis Sp. K. ul. Marywilska 28, 03-228 Warszawa Przesyłki do Hert Serwis prosimy kierować  na w/w adres. (Prosimy pamiętać o wpisaniu nazwiska adresata na przesyłce).
Czytaj więcej