PIEKARNICTWO

http://www.hert.pl/bibgraf/ikony_glowna/aranzacje_i_wyposazenie.jpg

 

 

 

 

 

 


http://www.hert.pl/bibgraf/ikony_glowna/aranzacje_i_wyposazenie.jpg
http://www.hert.pl/bibgraf/ikony_glowna/serwis.jpghttp://www.hert.pl/bibgraf/ikony_glowna/technologie_spozywcze.jpg

Nasza firma od 1994 roku intensywnie wspiera rozwój sektora piekarniczego i cukierniczego w Polsce poprzez wdrażanie nowoczesnych technologii produkcji, często łączących "dobre tradycyjne rzemiosło" z nowoczesnym podejściem do tematyki produkcji pieczywa i ciast.

Rynek spożywczy na całym świecie, także w Polsce rozwija się bardzo intensywnie, zmieniają się trendy żywieniowe ludzi, występuje globalna migracja społeczeństw i mieszanie się różnych kultur. Stawia to bardzo wysokie wymagania wobec producentów żywności, również pieczywa, które nadal traktowane jest jako bazowy produkt spożywczy.
Inwestując z nami, nasi klienci otwierają sobie drzwi do olbrzymiego know-how, posiadanego przez nas  a czerpanego również od naszych zagranicznych dostawców, wiedzy technologicznej i wiedzy technicznej związanej z produkcją spożywczą. My podążamy za trendem, pora byś się do nas przyłączył.

Wybierz interesujący Cię proces: 

 Produkcja zakwasu

 

Wod i lód dla ciasta

 

Mieszanie ciasta

 

 Formowanie i inkrustacja

 

Formowanie chleba

 

Formowanie bułek i pączków

 

 Garowanie, chłodzenie, składowanie

 

Laminacja ciast

 

 

Technika natłuszczania olejem

 

 

 Emulsje i oleje "Koncept Hert"

 

 

 Wypiek pieczywa

 

 Załadunek i rozładunek pieców


 

 Smażenie w tłuszczu

 

 Krojenie i pakowanie